Ми у Facebook
06.07.2024, 10:14

Нетверезий водій без водійського посвідчення намагався уникнути відповідальності на Рівненщині

Учора, 5 липня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що в селі Миротин Рівненського району водій «Renault Scenic» може перебувати за кермом у стані сп'яніння

На виклик прибули поліцейський офіцер громади та інспекторка сектору реагування патрульної поліції. Вони виявили легковик на вулиці Богдана Хмельницького.

39-річний водій, житель Рівного, виявився позбавленим права керування транспортними засобами на один рік за рішенням суду в червні через їзду в нетверезому стані. Однак, цього разу ознаки алкогольного сп'яніння були знову очевидні.

Огляд за допомогою алкотестера показав 3,18 проміле, що майже у 16 разів перевищує допустиму норму.

Під час складання адміністративних матеріалів водій намагався уникнути відповідальності, пропонуючи "вирішити" питання за винагороду. Попри неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, він поклав 700 доларів США у службове авто поліцейських.



На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення. Гроші вилучили, а водія відсторонили від керування транспортним засобом.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі ВП №6 (м. Здолбунів) розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України та склали адміністративні матеріали.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ