08.07.2024, 14:36
Заморожування кабачків та цукіні на зиму: 5 варіантів нарізки
Зараз ідеальний час робити заготовки із кабачків на зиму. Заморожені кабачки не тільки посмакують, а й збережуть ваші фінанси. Головне, не морозьте кабачки цілими
Вибирати кабачки для заморозки потрібно з ніжною шкіркою, що ще не огрубіла. І насіння має бути не дозріле і тверде, а дрібне і м'яке. Заморожувати можна різними способами:
- Слайсами – для смаження з часником,
- Поздовжніми пластинами – для рулетиків,
- Кубиками - для перших та других страв,
- Човниками - для фарширування,
- Тертими - для оладок та тортів.
Кабачки та цукіні миємо і витираємо насухо. Потім обрізаємо з двох кінців і якщо на шкірці є пошкодження, або потемніння, знімаємо ножем.
Слайсами
Кабачок нарізаємо кільцями, як завжди на смаження.
Перекладаємо в пакет (краще брати зіп-пакет, але й звичаний підійде), видаляємо повітря і закриваємо.
Пластинками
Наступна заготовка буде для рулетиків. Нарізаємо овоч уздовж на пластини товщина 0,5-1 см.
Перекладаємо в пакети, видаляємо по можливості повітря та закриваємо.
Кубиками
Для перших та других страв, нарізаємо кубиками.
Перекладаємо в пакети та відправляємо в камеру.
Тремо на тертку
Якщо ви любите готувати кабачкові оладки та млинці, а також кабачкові тортики, тоді натріть кабачки на терці з великими отворами.
Перекладіть у пакети, або лотки і також відправте на заморожування.
Човниками
Невеликі кабачки розрізаємо навпіл, серединку вичищаємо ложкою. Заготовки помістити у пакети, випустити повітря і в морозилку.
Підготовлену продукцію відправляємо до морозильної камери, а взимку насолоджуємося.
- Слайсами – для смаження з часником,
- Поздовжніми пластинами – для рулетиків,
- Кубиками - для перших та других страв,
- Човниками - для фарширування,
- Тертими - для оладок та тортів.
Кабачки та цукіні миємо і витираємо насухо. Потім обрізаємо з двох кінців і якщо на шкірці є пошкодження, або потемніння, знімаємо ножем.
Слайсами
Кабачок нарізаємо кільцями, як завжди на смаження.
Перекладаємо в пакет (краще брати зіп-пакет, але й звичаний підійде), видаляємо повітря і закриваємо.
Пластинками
Наступна заготовка буде для рулетиків. Нарізаємо овоч уздовж на пластини товщина 0,5-1 см.
Перекладаємо в пакети, видаляємо по можливості повітря та закриваємо.
Кубиками
Для перших та других страв, нарізаємо кубиками.
Перекладаємо в пакети та відправляємо в камеру.
Тремо на тертку
Якщо ви любите готувати кабачкові оладки та млинці, а також кабачкові тортики, тоді натріть кабачки на терці з великими отворами.
Перекладіть у пакети, або лотки і також відправте на заморожування.
Човниками
Невеликі кабачки розрізаємо навпіл, серединку вичищаємо ложкою. Заготовки помістити у пакети, випустити повітря і в морозилку.
Підготовлену продукцію відправляємо до морозильної камери, а взимку насолоджуємося.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ірина ВелігурськаПереглядів: 681Інші статті рубрики:
В Польщі почали відзначати ювілей знаного на увесь світ університету
Як стало відомо кореспонденту ОГО, в польському місті Люблин почалася зустріч випускників Університету Марії Кюрі-Склодовської. Зараз тривають урочистості.
переглядів: 63
Як відмити руки від горіхів
Під час збору та очищення волоських горіхів на руках часто з’являються темні плями, які буває складно усунути. Проте існують ефективні методи, що допоможуть швидко вирішити цю проблему.
переглядів: 82
Який офіційний курс валют 6 жовтня
Дізнайтеся, який офіційний курс валют на нинішню суботу.
переглядів: 151
Сьогодні й далі триватиме магнітна буря
Прогноз активності сонця на неділю, 6 жовтня. Учора, 5 жовтня почалася потужна магнітна буря.
переглядів: 452
Гороскоп на 6 жовтня: будьте обережні з оточуючими
Гороскоп на 6 жовтня 2024 року. Місяць буде рости. Енергетика дня піде на користь
переглядів: 465