Ми у Facebook
17.07.2024, 18:09

Як правильно напоїти помідори пивом

Фото: tsn.ua

Пляшку пива можна не випити, а напоїти ним томати і отримати хороших врожай.
Дріжджі є справжнім скарбом для садівників. Вони збагачують ґрунт азотом і калієм, змінюючи його склад і роблячи його більш родючим. Багато дачників відзначили, що рослини, які поливали розчином дріжджів, виростають міцнішими і дають багатший урожай.

Високоякісні інгредієнти пива забезпечують рослинам необхідні поживні речовини, а також допомагають підтримувати оптимальний рівень вологості ґрунту.

Ось що вам знадобиться для того, щоб перетворити ваші томати на чемпіонів:

Пиво – 1 пляшка
Коричневий цукор – 0,5 кг
Сечовина – 30 г
Вода – 25 л

Як приготувати супердобриво?



Змішайте пиво, коричневий цукор та сечовину, додайте 25 літрів води. Отриманою сумішшю підливайте кожен кущ томатів. Це підживлення не тільки сприяє вибуховому росту кореневої системи, але й робить рослини набагато сильнішими.

Як це працює?



Високоякісне зерно та хміль, які використовуються для виготовлення пива, містять поживні речовини, що особливо "смакують" корінню ваших рослин. Коричневий цукор забезпечує необхідну енергію, а сечовина – азот, який є ключовим для росту рослин.

Результати вас здивують

Через декілька тижнів ви помітите, що ваші томати стали краще родити, а самі плоди – більшими та соковитішими.

Це природний спосіб підживлення, який не тільки підвищить ваш урожай, але й збереже ґрунт від шкідливих хімікатів. Вже зовсім скоро будете ловити здивовані погляди сусідів.

За повідомленням з one.znaj.ua.

Дізнайтеся, чим найефективніше підживити помідори у період цвітіння. Чому обсипається зав'язь на томатах?





На правах реклами