Як правильно смажити заморожені котлети
Готувати заморожені напівфабрикати слід на середньому вогні, щоб досягти рівномірного приготування з усіх сторін.
Коли з'явиться рум'яна скоринка, додайте у сковороду трохи води, щоб вона доходила приблизно до середини котлет. Це допоможе уникнути сирості всередині і зберегти їх соковитість.
Якщо ви використовуєте духовку для приготування заморожених котлет, то розігрійте її і покладіть котлети всередину без попереднього розморожування.
За повідомленням з pixelinform.com.
Смачнющі мариновані помідори: простий рецепт. Як приготувати сніданок за 5 хвилин: смачна, але незвичайна яєшня
заморожені котлети, як приготувати котлети, котлети, споживач
Найкращі гриби для консервації: що обрати і як приготувати
Осінь — сезон грибів, коли лісові дари стають невід'ємною частиною української кухні. Консервація грибів — один із найкращих способів зберегти цей делікатес на зиму, щоб насолоджуватися їх смаком навіть у холодну пору року.
переглядів: 148
У вересні на гарячу лінію Рівненської ОВА надійшло понад три тисячі звернень
Протягом минулого місяця до гарячої лінії Рівненської обласної військової адміністрації надійшло 3482 дзвінки.
переглядів: 154
"Резерв+" оновили: які нові функції з'явилися у застосунку?
Міністерство оборони презентувало оновлену версію мобільного додатку "Резерв+"
переглядів: 202
Гарбузове лате зі спеціями: рецепт кавового хіта осені
Лате з гарбузи зі спеціями вже кілька сезонів є кавовим хітом осені. Різноманітні варіанти кави зі спеціями доступні в багатьох кафе. Однак якщо вам не хочеться виходити з дому, ви можете приготувати такий напій не виходячи з дому. Він не тільки підсолодить ваш день, але й ефективно зігріє.
переглядів: 199
Який офіційний курс валют 8 жовтня 2024
Сьогодні Нацбанк встановив офіційну вартість валют.
переглядів: 351