Ми у Facebook
30.07.2024, 20:07

На Рівненщині колишню посадовицю підозрюють у розтраті та привласненні понад 300 тисяч гривень

На Рівненщині 50-річній колишній посадовиці повідомили про підозру у розтраті та привласненні понад 300 тисяч гривень.

Підозрювана, перебуваючи на посаді начальника комунального закладу, фіктивно влаштувала на роботу 63-річного жителя обласного центру. Протягом понад чотирьох років вона отримувала його заробітну плату, яку згодом привласнила.

Хоча чоловік жодного дня не працював, керівниця підписувала табелі обліку робочого часу з неправдивою інформацією та передавала їх до бухгалтерії для нарахування заробітної плати. Кошти надходили на його банківську картку, яку посадовиця використовувала для особистих цілей.

Своїми діями 50-річна жінка завдала комунальному закладу майнову шкоду на суму 333 455 гривень. Протиправну діяльність викрили у січні цього року. Одразу після реєстрації кримінального провадження посадовиця звільнилася за згодою сторін.

За процесуального погодження Рівненської окружної прокуратури слідчий Рівненського РУП повідомив експосадовиці про підозру у розтраті та заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, а також у службовому підробленні.

Досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 366 та ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України, триває. Слідчі дії щодо підозрюваної та інших осіб, причетних до злочинів, продовжуються.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ