Ми у Facebook
04.08.2024, 21:26

Рівне посмертно присвоїть звання "Почесний громадянин" 150 загиблим захисникам України

150 захисників України, які віддали життя за країну, посмертно отримають звання "Почесний громадянин" міста Рівне. У такий спосіб міська громада вшановує їхню пам'ять і висловлює подяку родинам загиблих.
Рішення прийняли на засіданні комісії одо присвоєння звання «Почесний громадянин Рівного» та відзнак «За заслуги перед містом» - повідомив виконувач обов’язків міського голови Віктор Шакирзян.

"Напевне, жодних слів чи нагород не вистачить, аби висловити нашу вдячність кожному з 150 воїнів, які цьогоріч отримають таке звання, на жаль, посмертно. Проте, ми можемо висловити, бодай малу дещицю нашої пошани для їхніх родин, виплативши фінансову допомогу з міського бюджету", - зазначив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Крім того, комісія одноголосно підтримала пропозицію відзначити видатний внесок Віктора Марущака в розвиток культури міста. Його багаторічна праця на чолі ансамблю "Полісянка" стала справжнім скарбом для Рівного. Хоча офіційне присвоєння звання "Почесний громадянин" відбудеться після завершення військового стану, ми вже зараз вдячні йому за все, що він зробив для міста.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ