Ми у Facebook
05.08.2024, 13:21

На Рівненщині правоохоронці вилучили майже тонну бурштину

На Рівненщині правоохоронці вилучили близько тонни бурштину-сирцю, вартість якого оцінюється в 60 тисяч доларів США. Каміння вилучене у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 240-1 Кримінального кодексу України, та буде скероване на експертизу.
Санкціоновані обшуки проводили слідчі відділення поліції №6 міста Здолбунів за оперативною інформацією управління карного розшуку України під процесуальним керівництвом прокуратури. У домоволодінні 41-річного жителя Квасилова було знайдено та вилучено близько 70 кілограмів бурштину.




Крім того, слідчі дії також відбулися на території підприємства у місті Здолбунів, де чоловік використовував кілька приміщень. Тут поліцейські вилучили ще близько 900 кілограмів бурштину.




Чоловік стверджував, що має всі необхідні документи, проте не надав їх правоохоронцям. Наразі триває досудове розслідування за фактом незаконного видобування, збуту, придбання, передачі, пересилання, перевезення та переробки бурштину.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Рятувальники Рівненщини ліквідували 4 пожежі та надали допомогу у 7 випадках. Смертельна ДТП на Рівненщині: водій загинув, а вагітна дружина у лікарні





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ