Ми у Facebook
11.08.2024, 19:38

Соус з ожини до м'яса: додає оригінальності та кислинки

Соус з ожини до м'яса - це оригінальне і смачне доповнення, яке надає страві яскравого і насиченого смаку з легкою кислинкою.
Соус з ожини чудово поєднується з різними видами м'яса, такими як свинина, качка і яловичина. Цей соус додає страві насиченого смаку з легкою кислинкою і солодкістю.

Соус з ожини з яблучним соком для свинини
Цей соус додає свинині легкої фруктової солодкості та кислинки.
Інгредієнти:
200 г ожини
1 невелика цибулина (дрібно нарізана)
1 ст. л. оливкової олії
100 мл яблучного соку
2 ст. л. яблучного оцту
1 ст. л. меду або коричневого цукру
1 ч. л. гірчиці
Сіль і перець за смаком

Приготування:
Розігрійте олію в сотейнику, обсмажте цибулю до м'якості.
Додайте ожину, яблучний сік, оцет і мед. Доведіть до кипіння.
Варіть на середньому вогні 10-15 хвилин, поки соус не загусне.
Додайте гірчицю, сіль і перець. Перемішайте і подавайте зі смаженою або запеченою свининою.


Соус з ожини з червоним вином і медом для качки
Цей соус із насиченим смаком і легкою солодкістю ідеально підходить для качки.
Інгредієнти:
200 г ожини
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику (дрібно нарізаний)
100 мл червоного вина
2 ст. л. бальзамічного оцту
2 ст. л. меду
Щіпка кориці
Сіль і перець за смаком
Приготування:
Розігрійте олію в сотейнику, додайте часник і обсмажуйте до аромату.
Додайте ожину, вино, оцет і мед. Доведіть до кипіння.
Зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин, поки соус не загусне.
Додайте корицю, сіль і перець. Перемішайте і подавайте з качкою.


Соус з ожини з чебрецем і яловичим бульйоном для яловичини
Цей соус має глибокий, багатий смак, який чудово поєднується з яловичиною.
Інгредієнти:
200 г ожини
1 ст. л. вершкового масла
1 цибулина-шалот (дрібно нарізана)
100 мл яловичого бульйону
50 мл червоного вина
2 ст. л. бальзамічного оцту
1 ст. л. меду
Свіжий чебрець (кілька гілочок)
Сіль і перець за смаком
Приготування:
Розтопіть вершкове масло в сотейнику, додайте цибулю-шалот і обсмажте до м'якості.
Додайте ожину, бульйон, вино та оцет. Доведіть до кипіння.
Зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин, поки соус не загусне.
Додайте мед, чебрець, сіль і перець. Перемішайте і подавайте з яловичими стейками.

Смачного!





На правах реклами