Ми у Facebook
11.08.2024, 22:00

Гороскоп на тиждень 12-18 серпня 2024: Телець знайде внутрішній спокій

Тижневий гороскоп на 12-18 серпня 2024 року принесе багато змін та емоцій. Телець знайде внутрішній спокій, що дозволить йому мати кращі стосунки з близькими людьми. Леву, навпаки, варто бути обережним щодо конфліктів на роботі.
Овен (21.03– 19.04)
Овни будуть схвильовані, тому що з'явиться можливість кар'єрного зростання. Хороші новини, пов'язані з фінансами, прийдуть в середині тижня. Вихідні дадуть час відпочити та зустрітися з друзями, щоб зарядитися енергією.

Телець (20.04–20.05)
Телець знайде внутрішній спокій. Медитація і моменти роздумів допоможуть йому зрозуміти, чого він насправді хоче. Завдяки цьому він зможе налагодити стосунки з близькими, що принесе гармонію в особисте життя.

Близнюки (21.05–20 .06)
Близнюки відчуватимуть велику гордість за свої досягнення. У середині тижня у них буде чудова нагода похизуватися перед близькими. На жаль, виявилося, що не всі поділяють ентузіазм зодіакальних Близнюків і навіть можуть бути мотивовані ревнощами.

Рак (21.06–22.07)
Рак буде безжальним і не відчуватиме про це жодних докорів сумління. Певна людина зловживає своєю добротою, до того ж постійно переходить чітко встановлені межі. Наприкінці тижня Раки різко протестуватимуть, що може обернутися непорозумінням.

Лев (23.07–22.08)
Вже в середині тижня Лев наведе хорошу міну за погану гру. Нинішня ситуація для нього невигідна і не зміниться до кінця місяця. Це буде невдалий час для прийняття важливих рішень, особливо фінансових.

Діва (23.08–22.09)
Дівчину спіймають на гарячому і їй доведеться багато пояснювати свої гріхи. Як виявилося, це буде лише початком поганої смуги. Єдиним виходом буде виявити докори сумління та загладити те, що вона вбила.

Терези (23.09–22.10)
Терези будуть занурені в свої думки. Подія з минулого все ще вимагає вирішення. Зірки вказують на те, що зодіакальним Терезам полегшення принесе лише робота над складними емоціями.

Скорпіон (23.10 –21.11)
Кожен день Скорпіон зустріне посмішкою. Майбутній час буде насичений вдалими подіями, і це змусить Скорпіона набути впевненості в собі і повірити в свої внутрішні сили. Це найкращий час для прийняття важливого рішення.

Стрілець (22.11– 21.12)
Стрілець буде образливим і навіть може відчути себе зрадженим. Близька людина не дотримає слова і у важливий момент відвернеться від нього. Лише відверта розмова може прояснити це згубне непорозуміння.

Козеріг (22.12– 19.01)
Козеріг відчує велике полегшення, тому що нарешті дізнається відповідь на питання, яке його хвилює. Хоч він і планував в голові різні сценарії, життя все одно дивувало його. Наприкінці тижня буде нагода відсвяткувати разом з близькими.

Водолій (20.01–18.02)
Водолій буде хвилюватися і відчувати тривогу в глибині душі, хоча об'єктивно у них не буде для цього причин. Однак нічого не буває без причини. Це знак уважніше придивитися до своїх емоцій. Певна, здавалося б, дріб'язкова справа вимагає втручання.

Риби (19.02–20.03)
Риби покладуть все на одну карту в надії, що доля нарешті посміхнеться їм. Незалежно від того, що принесе майбутнє, у серці Риб буде мир, і вони нарешті знайдуть час відпочити без докорів сумління.





На правах реклами