Ми у Facebook
12.08.2024, 11:00

Друге літо поспіль: діти військових з Рівненщини оздоровлюються в Польщі

37 дітей з Рівненської області відправилися на оздоровлення до Польщі. Всі вони є вихованцями родин, чиї батьки загинули, були поранені, або зараз борються за захист України.
Начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль повідомив, що діти відпочиватимуть у пансіонаті в гміні Єдвабно, що в Вармінсько-Мазурському воєводстві. Програма включає екскурсії до замків та музеїв, відвідини планетарію, аквапарку та концерту, а також прогулянки на кораблі по місцевих озерах.

Ця ініціатива стала можливою завдяки тривалій співпраці між Рівненщиною та Вармінсько-Мазурським воєводством. Польська сторона покрила всі витрати на перебування дітей, а Рівненська ОДА організувала їхній доїзд.

«Це вже друга така поїздка. Минулого літа на Вармії та Мазурах відпочили 80 дітей з Рівненщини», - зазначив Олександр Коваль. Він висловив вдячність маршалку воєводства Марчіну Кухчінському, вуйту гміни Єдвабно Славоміру Амброзяку та всьому польському народу за підтримку. «Нам важливо відчувати, що Україна не одна в цій боротьбі».





На правах реклами