Ми у Facebook
17.08.2024, 10:30

Рівненщина: За добу трапилось чотири пожежі

Фото ілюстративне

За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували чотири пожежі та дев'ять разів надавали допомогу населенню.
16 серпня о 14:09 поблизу с. Симонів, Гощанської ТГ, Рівненського р-ну загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,1 га. Причина та збитки встановлюються.

16 серпня о 18:48 с. Добривода, вул. Перемоги, Козинської ТГ, Дубенського р-ну. В приватному господарстві вогнем знищено речі домашнього вжитку, ліжко та підлога на площі 8 м² в кімнаті житлового будинку. Причина та збитки встановлюються.

16 серпня 20:52 м. Дубно, вул. Млинівська. Загоряння побутового сміття на відкритій території площею 6 м². Причина та збитки встановлюються.

17 серпня о 03:40 с. Камяне-Случанське, вул. Центральна, Вирівської ТГ, Сарненського р-ну. В приватному господарстві вогнем пошкоджено 15 м2 накриття житлового будинку. Причина та збитки встановлюються.

16 серпня о 12:03 м. Рівне, вул. Кулика і Гудачека. Надання допомоги по відкриванню вхідних дверей квартири, в якій виявлено мертве тіло чоловіка.

16 серпня о 15:16 м. Рівне, вул. Соборна. Надання допомоги по евакуації людей та чергування після повідомлення про замінування.( Виклик не підтвердився)

16 серпня о 15:19 м. Рівне, майдан Просвіти. Надання допомоги по евакуації людей та чергування після повідомлення про замінування. (Виклик не підтвердився)

За минулу добу рятувальники 6 разів надавали допомогу населенню по знешкодженню кубел шершнів на території області.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ