Ми у Facebook
22.08.2024, 09:48

ДСНС і поліція працюють на місцях, оперативно ліквідовуючи наслідки обстрілів", — Ігор Клименко під час робочого візиту на Донеччину

У своєму офіційному Telegram-каналі Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко розповів про свою поїздку на Донеччину.
Клименко провів нараду з головою ОВА Вадимом Філашкіним, де обговорювалися основні безпекові виклики та поточна ситуація в області.

"Основний пріоритет - безперебійна робота правоохоронців та рятувальників. З початку тижня ворог здійснив понад 50 обстрілів населених пунктів Донеччини, що призвело до загибелі 11 цивільних. ДСНС та поліція миттєво реагують на наслідки обстрілів, одночасно проводячи евакуацію населення. Захист життя людей – першочергове завдання. Ризикуючи власним життям, евакуаційні групи поліції «Білий Янгол» та ДСНС «Фенікс» щодня здійснюють вивезення цивільних під обстрілами", — повідомив Ігор Клименко.

Глава МВС також розповів, що сьогодні в Селидівській громаді під прицільний удар дроном потрапив евакуаційний екіпаж, у складі якого були 2 рятувальників, поліцейський та 3 евакуйованих осіб, серед яких жінка з інвалідністю. На щастя, обійшлося без жертв.






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ