Ми у Facebook
22.08.2024, 21:34

У Рівному ухвалили нові рішення про допомогу пораненим воїнам та сім’ям загиблих

Сьогодні під час сесійного засідання Рівнеради було ухвалено низку рішень, спрямованих на підтримку Сил оборони України та українських захисників, які отримали поранення, а також родин загиблих героїв.

Про це на своїй сторінці профінформував Віктор Шакирзян.

Було внесено зміни до Програми соціального захисту Захисників та Захисниць України та членів їхніх сімей на 2024-2026 роки. Завдяки цьому місто зможе проводити щомісячні виплати з міського бюджету тим військовослужбовцям, які внаслідок поранень зазнали ампутації кінцівок.

Крім того, зміни до програми передбачають можливість фінансування відшкодування оплати навчання дітей загиблих воїнів у вищих навчальних закладах. Це рішення має важливе значення, адже допомога родинам тих, хто віддав своє життя і здоров'я у боротьбі з ворогом, є святим обов'язком громади.

Додатково, під час пленарного засідання Рівнеради, з міського бюджету було виділено понад 18,5 мільйонів гривень на забезпечення потреб Сил оборони.

Ці рішення підкреслюють відданість громади Рівного підтримці українських захисників та їхніх родин у важкий час боротьби за незалежність країни.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ