Ми у Facebook
25.08.2024, 17:44

У понеділок Рівне попрощається із Захисником

У понеділок, 26 серпня, рівняни проведуть в останню земну дорогу захисника Ігоря Губернюка...
Ігор Губернюк народився 23 січня 1989 року у Рівному. Закінчив Рівненський ліцей #18.

"Тато Ігоря працював на Рівнеоблводоканал, тож коли син закінчив школу, взяв його до себе. Ігор працював у будівельній бригаді. А потім пішов на строкову службу в армію. Служив у Полтаві та Рівному, потім - знову повернувся працювати на водоканал," - розповідає мама Героя Наталія.

У 2011 році Ігор розпочав роботу в ТОВ "Укрком", де займався встановленням веж мобільного зв'язку, тож працював у різних регіонах України.
"Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Ігор відразу пішов у військкомат. Кілька днів з речами ходив, а вже 3 березня 2022 року поїхав у частину. У жовтні того ж року одружився, у них з дружиною підростає синочок, якому недавно виповнилося 9 місяців..." - продовжує мама.

Довгий час Ігор ніс службу на Білоруському кордоні, а потім його підрозділ перевели під Бахмут у Часів Яр, далі були Кринки на Херсонщині, а за тим і Куп'янськ на Харківщині.

"Він був дуже добрим, веселим, нікому не відмовляв у допомозі. Про службу мені не говорив, знав, що дуже переживала. Лише як повертався з позицій, телефонував, що живий, а я більше і не просила, рада була його чути," - каже Наталія.



На початку серпня зв'язок із Ігорем зник на два тижні. Зателефонував мамі лише 17 серпня, коли вже опинився в госпіталі з пораненням. Поспілкувалися і наступного дня, а 19 серпня 2024 року серце 35-річного солдата Ігоря Губернюка не витримало, він помер у лікарні...

Прощання із Героєм відбудеться 26 серпня о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у церкві Святих страстотерпців Бориса і Гліба (вул.Буковинська, 1). Поховають його на кладовищі Нове...

За повідомленням з Рівненської міської ради.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ