Ми у Facebook
27.08.2024, 13:13

У Луцьку чоловік обстріляв військових на посту

У ніч на 27 серпня сталася перестрілка, в якій невідомий чоловік відкрив вогонь по військових, що несли службу на посту охорони важливого об'єкта. Про це повідомили в Національній поліції Волині.
Зловмисник стріляв з невстановленої зброї, на що військовослужбовці відповіли вогнем. Унаслідок інциденту одного з військових було поранено, його госпіталізували. Після перестрілки нападник втік з місця події, і наразі тривають його пошуки.

За фактом замаху на життя військовослужбовця слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 348 Кримінального кодексу України. Стаття передбачає відповідальність за посягання на життя правоохоронців, членів громадських формувань з охорони порядку або військовослужбовців.

Якщо провина підозрюваного буде доведена в суді, йому загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або навіть довічне ув'язнення.

В обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки наразі утримуються від коментарів, посилаючись на триваюче слідство, повідомила речниця Уляна Кравчук.

За повідомленням з СУСПІЛЬНЕ.ЛУЦЬК, suspilne.media/lutsk/

Нагадаємо, у Рівному дитині вистрелили в потилицю. Рівнянин стріляв з балкона багатоповерхівки.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ