Ми у Facebook
30.08.2024, 09:09

Як обрати гурток, студію для дитини: Рівнянам проведуть майстер-класи

У Парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка відбудеться неймовірний захід "Територія позашкілля: від мрій до дій".
Не менш важливим за навчання є позашкільний час, який діти можуть проводити за будь-яким заняттям: музикою, танцями, художнім мистецтвом, рукоділлям, тощо.

Діткам пропонують самостійно побачити, спробувати та обрати напрям та студію, де вони б хотіли займатися надалі.

Захід відбудеться під відкритим небом, де кожен колектив зможе провести майстер-клас та представити себе задля того аби залучити нові маленькі та юні обличчя у свої стіни.

Для проведення буде охоплена абсолютно вся територія парку, кожен колектив займе свою напередодні обрану площину для того аби якісно себе представити. Окрім того, для усіх стане доступною Літня сцена у парку.

Коли: 31 серпня, 12:00-18:00
Де: Парк культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка


Важливо, щоб діти самі обирали, чим вони хочуть займатися: музикою, танцями чи малюванням, адже це формує їхню індивідуальність і допомагає розкрити внутрішній потенціал. Коли дитина має можливість самостійно вибирати, вона стає більш мотивованою та зацікавленою у своєму розвитку.

Такий підхід сприяє формуванню відповідальності, а також допомагає їй знайти своє справжнє покликання в житті. Дозволяючи дітям вільно обирати заняття, ми підтримуємо їхню творчість та сприяємо гармонійному розвитку особистості☝️





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ