Ми у Facebook
29.08.2024, 12:37

Ветерани СП "СИЛА" показали потужні результати на змаганнях "Сильні України"

Днями у Рівному відбувся заключний етап другого всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів "Сильні України". До обласного центру на змагання приїхало близько 200 учасників, які показали свою міць та витривалість.
Учасники змагань представляли 17 регіонів країни. Це переважно ветерани, однак свої сили демонстрували і діючі військовослужбовці. Організатори – Федерація стронгмену України, наголошують, що це рекордна кількість учасників. Головним суддею змагань є чемпіон світу зі стронгмену, почесний президент Федерації стронгмену України, народний депутат Василь Вірастюк.



- Військові та ветерани змагалися в чотирьох дисциплінах: жимі лежачи, аеробайку, веслуванні на тренажері та ривку гирі. Ця боротьба задля балів в рейтингу. Адже попереду ще змагання у Буковелі "STRONG SPIRIT'S GAMES". За результатами буде сформована збірна команда ветеранів, яка представить країну на міжнародних іграх у Мадриді, - розповідає Головний тренер з реабілітації ветеранів спортивного простору "Сила" Ігор Головко. - Велика команда роблять правильну та корисну справу. І фітбек завжди тільки позитивний: сотні ветеранів та ветеранок, які отримують задоволення від процесу реабілітації, а потім і змагань.

Соціальну відповідальність бізнесу обговорили під час Форуму регіональних лідерів



Серед учасників змагань були ветерани, які проходять спортивну реабілітацію на базі Спортивного простору Сила. Адже саме «СИЛА» - перший клуб, який підписав партнерську програму з "TrenVet" та на їх базі проводять безкоштовну спортивну реабілітацію ветеранів.



Засновник Спортивного простору "СИЛА", керівник Школи боксу Даніленко та власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький висловлює гордість за усіх учасників змагань та вдячний кожному за їх внесок у перемогу.

Тренер та ветерани рівненського СП "СИЛА" вибороли вісім нагород



- Незалежно від результатів, кожен із вас – вже переможець. Війна забрала у цих героїв здоров'я, але не змогла відібрати дух і силу волі. Кожен з них є прикладом того, як спорт допомагає знайти себе знову. За кожною медаллю стоїть величезна щоденна праця на результат, - зазначає засновник Спортивного простору "СИЛА", керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Ми пишаємося тим, що Спортивний простір "Сила" проводить спортивну реабілітації. В наших планах - продовжувати роботу, щоб забезпечити наших героїв усіма необхідними ресурсами для відновлення. Такі видатні досягнення підтверджують, що наші спільні зусилля приносять плоди.


Результати наших захисників:

Володимир Климов - наш колишній легендарний розвідник - посів перше місце на ейрбайку, виконавши норматив за 19,38 сек. А ще він зайняв третє місце у жимі штанги лежачи та третє місце у ривку гирі.



Паша Коритнюк прийняв участь у трьох вправах, але в трійку призерів увійшов в одній - Жим лежачи. У своїй категорії зайняв друге місце. Потужний результат.

Євген Лисенко - у вправі "Жим штанги 60 кг лежачи на рази" показав найкращий результат і посів перше місце у своїй категорії.

Не можна оминути Мішу Марчука - це потужний спортсмен, він приймає участь у змаганнях майже від самого початку. Так, конкуренція росте з кожним днем, але він не здається.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ