Ми у Facebook
31.08.2024, 19:59

Смертельна автотроща на Рівненщині: загинув водій (+ФОТО)

У Рівненському районі, на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів», сьогодні близько 5-ї години ранку сталася смертельна ДТП.
За попередньою інформацією, 26-річний мешканець села Берестівка Вараського району, керуючи автомобілем «ВАЗ 21154», виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого перебував 20-річний житель Корецької громади.




Внаслідок зіткнення водій легковика загинув на місці. Постраждала також 27-річна пасажирка мікроавтобуса, жителька села Соснове, яку з діагнозом черепно-мозкова травма та відкритий перелом коліна госпіталізували. Водій мікроавтобуса отримав незначні ушкодження та від госпіталізації відмовився.




Наразі триває досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за порушення правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі людини.

За повідомленням з поліції Рівненщини.

Нагадаємо, на Рівненщині в ДТП загинув велосипедист: водій легковика був тверезий. Грабіж у Рівному: нападник побив жінку та викрав гаманець із грошима й документами.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини