Ми у Facebook
31.08.2024, 20:36

У Рівному завершили ремонтувати вулицю Сагайдачного

Фото: t.me/victorshakirzyan

У місті завершили поточний ремонт на вулиці Гетьмана Сагайдачного, і з 1 вересня на ділянці буде запущено нову схему руху. Тепер автомобілі зможуть рухатися односторонньо по маршруту вулиць Симона Петлюри, Мазепи, Полуботка та Сагайдачного, з можливістю паралельного паркування.
Це рішення спрямоване на зменшення навантаження на центральну частину міста та полегшення пересування для учасників дорожнього руху.

Крім того, на цій ділянці встановили додаткові дощоприймачі, щоб запобігти підтопленням під час сильних дощів. Також облаштовано інклюзивний пішохідний перехід для забезпечення безпеки пішоходів. Працівники Тресту зеленого господарства підготували територію для майбутнього газону, висіявши траву.

Варто зазначити, що роботи стали можливими завдяки приватному підприємцю, який власним коштом демонтував частину пабу «Бочка», що дозволило розпочати ремонтні роботи на вулиці Гетьмана Сагайдачного.

Про це у своєму Телеграмі написав секретар Рівненської міської ради, виконуючий обов‘язки міського голови Рівненської територіальної громади Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, у Рівному замінили дефектну опору біля "Політону". Рівнянам впоратися із спекою допоможе спеціальна рамка.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини