Ми у Facebook
04.09.2024, 16:27

Виніс консервацію через вікно, а сам вибратися не змі

У травні цього року 64-річний житель Рівненського району вирішив спробувати щастя у злочині, але закінчилося це не зовсім так, як він планував


Чоловік проник через вікно у підвал 43-річної мешканки села Костянець і викрав 143 банки консервації загальною вартістю 7150 гривень. Про це інформують у Поліції Рівненської області.

Зловмисник настільки захопився своїм заняттям, що заблокував собі вихід викраденим. Двері підвалу, які виходили у будинок, були замкнені, тож вибратися він не зміг. У цей момент його і виявила власниця підвалу, яка негайно викликала поліцію.

Поліцейські затримали чоловіка на місці події в порядку ст. 208 КПК України. Пізніше слідчі повідомили 64-річному жителю села Новостав про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави в розмірі 60 560 гривень. Однак, зловмисник не зміг сплатити заставу і до вироку суду перебував у слідчому ізоляторі.

Днями, Дубенський міськрайонний суд виніс вирок: 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік. Відомо, що засуджений раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.





На правах реклами