Ми у Facebook
12.09.2024, 18:26

На Рівненщині попрощалися із, військовослужбовцем із Вараської громади

4 вересня Сергій Переходько помер під час лікування в лікарні міста Суми.
Сергій народився у селищі Рафалівка, навчався у Вараському ліцеї №4, а також здобув професію зварювальника в ПТУ при ВП РАЕС. У Харківському національному університеті внутрішніх справ отримав освіту за спеціальністю «Менеджер організацій, постачальник військ у тилу».

Свій військовий шлях Сергій розпочав у 2016 році на посаді стрільця у складі 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Попри отримані поранення та контузії, у липні 2022 року він добровільно пішов захищати Україну. Воював навідником у складі 25-ї окремої повітрянодесантної бригади та брав участь у боях на Донеччині, Луганщині та Сумщині.

У червні 2023 року, через стан здоров'я, Сергія перевели до 91-го окремого полку підтримки інженерних військ, де він обіймав посаду робітника-підсобника. 4 вересня військовий помер під час лікування в лікарні міста Суми. Йому було 39 років.

У Сергія залишилася мама, яка з перших днів повномасштабного вторгнення активно волонтерить та допомагає бійцям на передовій. Поховали захисника на Алеї Героїв у селі Стара Рафалівка.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ