Ми у Facebook
18.09.2024, 19:00

Стало відомого про смерть знаного лікаря

Помер Георгій Георгійович Чехович – хірург-ортопед-травматолог, доцент, кандидат медичних наук, заслужений лікар України, автор наукових робіт, раціоналізаторських пропозицій та винаходів.
В свій час, 28 років Георгій Георгійович очолював обласний центр артрології та відновного лікування КНП «Центральна міська лікарня»РМР. У 1998 році за його ініціативи у Рівному була заснована Українська асоціація спортивної травматології, хірургії коліна та артроскопії. А далі були легендарні «Рівненські зустрічі»… У Рівному вперше в Україні почали оперувати суглоби за малоінвазивними методиками із застосуванням артроскопічного обладнання. Ця методика стала знахідкою для спортсменів. Відтак поставили на ноги не одну збірну. А ще, фахівці центру під його керівництвом, першими в регіоні почали займатись ендопротезуванням, заміною (кульшового, колінного) суглобів. У медичних колах він давно здобув беззаперечний авторитет та повагу серед колег і пацієнтів, мав високу репутацію, як людина і професіонал, і підтвердженням тому були висловлені на його адресу тисячі подяк, переказані щасливі історії одужань…




Про це йдеться на офіційній сторінці КНП «Центральна міська лікарня» РМР.

"Це велика втрата для нашої медичної родини. Він назавжди залишиться у нашій пам`яті – поміркований, невтомний у роботі, в серці якого жила поезія та любов до Батьківщини. Дирекція та колектив висловлює щирі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати. Нехай молитва та щирі співчуття полегшать родинне горе. Сьогодні, у цей важкий час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Вічна і світла пам’ять!", - зазначається у повідомленні.





На правах реклами