Ми у Facebook
19.09.2024, 14:15

Тренери СП «Сила» пройшли навчання від Grand Fit Academy

Нещодавно тренери Спортивного простору «Сила» отримали унікальну можливість покращити свої знання та професійні навички на навчанні, організованому під керівництвом досвідченого тренера, багаторазового чемпіона України, засновника Grand Fit Academy Євгенія Литовки.
Програма була спрямована на поглиблене розуміння анатомії, фізіології, біомеханіки, а також практичних аспектів роботи з клієнтами.

Засновник Спортивного простору "СИЛА", керівник Школи боксу Даніленко та власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький наголошує на важливості постійного навчання для кожного тренера та працівників СП «Сила».



- Сучасний світ швидко змінюється, тому необхідно постійно оновлювати свої знання, щоб відповідати запитам клієнтів та надавати їм найкращий сервіс. Безперервне навчання — це основа професійного успіху, тому ми в СП «Сила» постійно працюємо над удосконаленням задля найкращих результатів кожного відвідувача клубу, - розповів Олексій Яницький.



Серед ключових аспектів програми: як фізичні навантаження стимулюють організм до адаптації та розвитку; як правильно складати програми тренувань для нарощування сили, м’язової маси та витривалості; як тренерам враховувати усі особливості організму клієнта для найкращого результату та багато іншого.



Саме такий комплексний підхід дозволяє фахівцям забезпечувати своїх підопічних якісними тренуваннями та індивідуальними рішеннями для досягнення найкращих результатів.

Своїми враженнями від навчання ділиться співвласниця СП «Сила» Наталія ЯНИЦЬКА.
- Це навчання дозволило усім нам не лише отримати нові знання, але й поглибити розуміння комплексного підходу, що в свою чергу підвищить рівень обслуговування клієнтів та сприятиме їхньому успіху, - розповідає Наталія Яницька. – Ці знання допоможуть нашим тренерам працювати ще більш результативно, а також допомагати у спортивній реабілітації наших ветеранів, які займаються у нас на постійній основі.



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА поєднані не лише матеріальна база, а й знання тренерів. У період активних дій на базі спортивного простору "СИЛА" безкоштовно пропонується реабілітація для військових, які втратили кінцівки, а безкоштовні абонементи на заняття отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами