Ми у Facebook
20.09.2024, 12:00

Острог зібрав лідерів на Всеукраїнському молодіжному форумі

У Молодіжній столиці України – Острозі – стартував масштабний форум, який об’єднав понад 200 молодіжних лідерів з різних регіонів країни під гаслом "Будемо жити в Україні".

Про це інформують у Рівненській ОДА.

Острог здобув статус Молодіжної столиці України у 2021 році, але через війну конкурс призупинили, а національне змагання поновлять лише з 2026 року, про що повідомив заступник міністра молоді та спорту Андрій Чесноков.

"Війна змінила життя молоді, однак ми спостерігаємо неймовірну силу, хоробрість і рішучість у наших юних громадянах. Острог символізує прагнення змін, які є в кожному куточку України", – підкреслив Чесноков.



Центральною подією форуму стала панельна дискусія "Молодь як рушійна сила змін: від активної участі до лідерства", де обговорювали розвиток молодіжної політики та залучення молоді до процесів ухвалення рішень на всіх рівнях.

Голова Рівненської ОВА Олександр Коваль закликав молодь об'єднуватися в ініціативні групи, створювати громадські організації та брати активну участь у розбудові держави: "Молодь повинна стати головним рушієм сильної та незалежної України".

Форум триватиме два дні. Учасники відвідають Острозький замок, ознайомляться з місцевими майстрами, скуштують страви рівненської кухні на локації "Рівненщина на смак" та візьмуть участь у програмі "Ти як?", присвяченій ментальному здоров’ю. Також заплановані екскурсії містом, відвідини Острозької академії, а головне — учасники матимуть можливість обмінюватися ідеями та знаходити нові знайомства.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ