Яку капусту вибирати, аби заквасити
Зовнішні листки качана можуть бути зеленуватими, проте внутрішні обов’язково мають бути білими. Це гарантує соковитість та хрусткість капусти після ферментації.
Серед сортів, які ідеально підходять для квашення, експерти виділяють: «Слава», «Надія», «Подарунок», «Амагер», «Харківська зимова» та «Мегатон». Від правильного вибору сорту залежить смак і текстура готової квашеної капусти.
Важливо також ретельно дотримуватися техніки ферментації, зокрема, своєчасно проколювати капусту для випуску зайвого повітря, що забезпечить вдалі результати.
Про це повідомляє Телеграф, telegraf.com.ua.
Отримувачам житлової субсидії нагадали про важливість своєчасної сплати послуг
Держава продовжує надавати житлову субсидію для підтримки найбільш вразливих категорій громадян, допомагаючи зменшити фінансове навантаження на оплату житлово-комунальних послуг. Проте отримання субсидії передбачає дотримання платіжної дисципліни.
переглядів: 114
Декілька вулиць у Рівному будуть без газу 14 жовтня
У Рівному проведуть ТО газових мереж багатоповерхових будинків.
переглядів: 182
Астропрогноз на 14 жовтня: внутрішній голос та важливі рішення
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 281
Рецепт гарбузового латте для затишних осінніх вечорів
Осінню особливо загострюється бажання випити чогось пряного та спробувати нові смаки кави. Процес приготування гарно заспокоює та відволікає від тривожних новин.
переглядів: 1787
На Рівненщині зафіксували випадок сказу у домашнього кота
У селі Будераж Мізоцької селищної ради зафіксовано випадок захворювання кота на сказ.
переглядів: 278