Яку капусту вибирати, аби заквасити
Зовнішні листки качана можуть бути зеленуватими, проте внутрішні обов’язково мають бути білими. Це гарантує соковитість та хрусткість капусти після ферментації.
Серед сортів, які ідеально підходять для квашення, експерти виділяють: «Слава», «Надія», «Подарунок», «Амагер», «Харківська зимова» та «Мегатон». Від правильного вибору сорту залежить смак і текстура готової квашеної капусти.
Важливо також ретельно дотримуватися техніки ферментації, зокрема, своєчасно проколювати капусту для випуску зайвого повітря, що забезпечить вдалі результати.
Про це повідомляє Телеграф, telegraf.com.ua.
Коли найкраще користуватися електроприладами
Рівненська обласна державна адміністрація повідомила, що «Укренерго» закликає громадян економити електроенергію у вечірній час, навіть якщо планові відключення не передбачені.
переглядів: 73
Секрети, які зроблять тушковану капусту смачнішою
Тушкована капуста — традиційна страва, яку багато хто пам’ятає з дитинства. Проте, через одноманітний смак або негативні спогади, не всі охоче додають її до свого меню. Але існують прості способи зробити цю страву не лише смачнішою, а й цікавішою навіть для тих, хто раніше її уникав
переглядів: 482
Коли переводитимуть годинники на зимовий час 2024
Перехід на літній та зимовий час залишається актуальним питанням для багатьох українців, адже він безпосередньо впливає на щоденний ритм життя. Незважаючи на те, що ця практика регламентується офіційними документами, дискусії щодо її доцільності не вщухають.
переглядів: 562
Трендові кольори на осінь 2024: Що буде актуальним цього сезону
Восени 2024 року модними будуть глибокі та насичені кольори, що підкреслюють розкіш і осінню атмосферу.
переглядів: 570
COVID-19 в Україні: Різке зростання захворюваності та заклик до вакцинації
В Україні спостерігається значне погіршення епідемічної ситуації з COVID-19. З 26 червня по 1 вересня кількість випадків захворювання зросла з 223 до 16 027.
переглядів: 290