Ми у Facebook
25.09.2024, 14:51

На Рівненщині збирають підписи за присвоєння звання Героя України Володимиру Самкову

На Рівненщині триває збір підписів на підтримку петиції про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) солдату Володимиру Самкову, позивний "Будда", який загинув під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

12 серпня 2024 року на офіційному порталі Президента України було оприлюднено петицію, ініційовану сестрою загиблого, Вікторією Самковою. Вона закликає Президента України вшанувати пам’ять Володимира, солдата окремого загону спеціального призначення «Азов», який героїчно загинув 12 травня 2024 року на передовій біля населеного пункту Григорівка, Бахмутського району.

Володимир Самков, мешканець селища Квасилів на Рівненщині, від початку повномасштабної війни добровільно приєднався до захисту України. Він виявляв надзвичайний героїзм, неодноразово брав участь у складних боях на передовій та був відомий серед побратимів як людина з винятковим стратегічним мисленням. Його бойові здобутки та безмежна відданість своїй справі зробили його символом мужності та патріотизму.



Зараз триває збір підписів на підтримку петиції, аби вшанувати пам'ять Володимира Самкова та його подвиги. Кожен охочий може долучитися до збору підписів на офіційному сайті Президента України.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ