Ми у Facebook
28.09.2024, 15:46

У смертельній аварії на блокпосту на Рівненщині загинув сорокарічний поліцейський

Нічне чергування на блокпосту на трасі Київ-Ковель-Ягодин стало останнім у житті 40-річного старшого сержанта поліції Сергія Трума. Чоловік трагічно загинув сьогодні вранці внаслідок ДТП.
Жахлива автопригода, яка трапилася сьогодні, 28 вересня, близько 08:15 сколихнула всю область. У блокпост, на якому несли службу поліцейські та військові, на швидкості врізалася автоцистерна.

За попередньою інформацією, 64-річний водій автоцистерни DAF, житель Кременчука, з поки що невідомих причин врізався у блокпост.

Внаслідок ДТП Сергій Трум отримав несумісні із життям травми. Як зазначають у пресслужбі поліції області, за життя його колеги, а також співробітника ВСП нині борються лікарі.



"Свій шлях у правоохоронних органах Сергій почав у 2005 році. За його плечима робота у патрульній службі, групі реагування патрульної поліції, конвойній службі. Із травня він був відряджений до складу бойового підрозділу патрульної поліції «Хижак». Нічне чергування стало останнім у його житті.
Колеги пам’ятатимуть його, як сумлінного та відповідального працівника, чуйного і справедливого товариша, який завжди готовий був прийти на допомогу.
Декілька днів тому йому виповнилось 40. Без батька залишився 16-річний син"
, - згадують про загиблого колегу у поліції Рівненщини.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ