Ми у Facebook
01.10.2024, 22:47

Сприятливі та несприятливі дні для стрижок: календар на жовтень 2024 року

Середина осені – місяць трансформацій. Закриття коридору затемнень та вплив місячних циклів підштовхнуть до змін. Найкращі дні для зміни іміджу представлені у місячному календарі стрижок жовтня.
Дні, сприятливі для стрижки у жовтні 2024 року
Які сприятливі дні для стрижки у жовтні? У середині осені таких днів буде сім: 1, 3, 7, 9, 24, 26 та 29 число. Стрижка у цей день зміцнить особисту силу, позитивно позначиться на іміджі та всіх сферах життя.

1 жовтня У вівторок (28–29 місячний день) Місяць, що убуває, в Діві позитивно впливає на волосся. Стригніть, робіть укладання, завивку. Форма протримається довго, кінчики волосся не будуть сіктися. Забарвлення пройде успішно, а відтінок протримається довше.

Хоча вплив Місяця на волосся не доведено, багато хто слідує підказкам місячного календаря і підрізає волосся на кілька сантиметрів кожні 3 місяці, щоб надати їм сили. Коротка стрижка у цей день додасть сил та стійкості, а довга – жіночності. Зробивши ставку на кар'єру і стосунки в цей день, точно не помилитеся.

3 жовтня У четвер (1–2 місячний день) Місяць, що росте, у Терезах. Відразу після сонячного затемнення в десятому градусі Терезів 2 жовтня, яке завершить осінній коридор затемнень , настає ідеальний час для стрижки. Процедури догляду за волоссям дадуть максимальний ефект, особливо ті, що створені на основі натуральних компонентів.

7 жовтня У понеділок (5–6 місячний день) Місяць, що росте, перейде зі Скорпіона до Стрільця. Нова стрижка додасть натхнення та забезпечить приплив сил. Направте їх на роботу та творчість. Зробивши пишну, об'ємну зачіску, опинитеся в центрі уваги. Це особливо сприятливо людей творчих професій.

9 жовтня У середу (7-8 місячний день) Місяць, що росте, перейде зі Стрільця в Козерога. За інформацією астрологічного видання Starwalk.Space , цього дня Юпітер стає ретроградним. Настає час для внутрішнього зростання, уповільнення та усвідомлення своєї сили. Нехай зачіска буде з легкими хвилями чи кучерями. Це зміцнить зв'язок із природою.

24 жовтня У четвер (23-24 місячний день) Місяць перебуває в положенні третьої чверті. Вона перейде з Раку до Лева. Знак сприятливо впливає волосся. Стрижка, фарбування, укладання пройдуть ідеально. У завивці необхідності немає, тому що волосся в'ється саме. Стрижка сприятливо позначиться на загальному самопочутті та підвищить статус у суспільстві.

26 жовтня У суботу (24 місячний день) Місяць, що спадає, перейде з Лева до Діви. У цей день волосся буде густе і шовковисте, а стрижка лише його зміцнить. Вона також позбавить негативу, перетворить труднощі на можливості.

29 жовтня У вівторок (26–27 місячний день) Місяць, що спадає, перейде з Діви до Терези. Стрижка цього дня збільшить харизму, чарівність та вплив на людей за допомогою слова. Робіть забарвлення, щоб залучити енергію грошей. Як зазначає астрологічне видання Feng Shui Tell , планувати стрижку краще рано вранці або на початку дня. Уникайте вечора, оскільки він вважається менш енергетично стабільним періодом доби.

Коли краще не стригти волосся у жовтні?

Днів, коли стрижку краще не робити, у жовтні буде шість: це 5–6, 17–18, 25 та 27 число. Щоб не зруйнувати зв'язок з егрегором та інтуїцією, у ці дні не стригіть локони. Замініть стрижку на інші перукарські процедури або домашній догляд.

5–6 жовтня У суботу (3–4 місячний день) Місяць, що росте, в Скорпіоні. Не стрижіться, щоб не зруйнувати особисті зв'язки і не зробити волосся жорстким, сухим, неслухняним. Успішно пройде фарбування натуральними барвниками. День сприятливий для будь-яких процедур догляду, харчування та оздоровлення. У неділю (4–5 місячний день) Місяць, що росте, все ще в Скорпіоні. На думку астрологічного видання Astrologyk , це вкрай нестабільний знак. Марс буде у напруженому аспекті до Меркурія, що спричинить розбіжності між людьми. День несприятливий для стрижки, оскільки вона порушить зв'язок з ангелом-охоронцем. Якщо все ж таки вирішили відвідати перукарський салон, заздалегідь обговоріть з майстром, який ефект очікуєте від процедур. Це допоможе уникнути можливого нерозуміння.

17–18 жовтня У четвер (15–16 місячний день) настане повня в Овні. Воно і нещодавнє завершення ретро Плутона (12 жовтня) – не найкращі умови для стрижки. Зміна довжини волосся несприятливо вплине на їх здоров'я та зовнішній вигляд. Замініть стрижку фарбуванням, процедурами зміцнення коріння. Темне тонування надасть образу більш розслабленого вигляду. Зачіска з випрямленням пасм наповнить енергією порядку та стабільності. Венера у Стрільці цього дня підштовхне до усамітнення та медитацій.

У п'ятницю (16–17 місячний день) Місяць убуває в Тельці. Не стриг, оскільки біохімічні процеси в організмі уповільнені. Стрижка позначиться на здоров'ї кровоносної та ендокринної системи, сповільнить зростання волосся.

25 жовтня У п'ятницю (23–24 місячний день) Місяць убуває у Леві. Стрижка цього дня стане причиною життєвих негараздів і сповільнить зростання волосся. Уникнути цього допоможе фарбування натуральними барвниками (хна, басма). Не фарбуйте локони самі, попросіть зробити це когось із близьких людей або зверніться до перукаря, якому довіряєте.

27 жовтня У неділю (24–25 місячний день) Місяць, що спадає, буде в Діві. Місячний день загострить тривоги людей зі слабким психічним здоров'ям, тож стригтися не варто. Можна набути стабільності емоцій та позитивного настрою, якщо зробити скромну зачіску. Щоб захистити себе від стресу, зберіть локони в пучок, заберіть під бандану, тюрбан, стильний головний убір. Прикрасьте елегантним аксесуаром для волосся. Проведіть день у самоті, самоаналізі та розслабленні.





На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини