Ми у Facebook
11.10.2024, 16:33

СБУ проводить безпекові заходи у Рівному для протидії загрозам

Служба безпеки України реалізує контррозвідувальні заходи в Рівному з метою запобігання розвідувально-підривній діяльності проти держави.
Служба безпеки України реалізує безпекові заходи в Рівному з метою запобігання та нейтралізації загроз розвідувально-підривної діяльності проти держави. Операції проводяться спільно з Національною поліцією, Національною гвардією та іншими підрозділами Сил оборони України з урахуванням правового режиму воєнного стану.

Під час безпекових заходів можливі обмеження проходу та проїзду територією міста. Громадян можуть перевіряти на наявність документів, а також оглядати автомобілі. У разі виникнення обґрунтованих підозр можуть проводитися додаткові перевірки окремих осіб.

Крім того, здійснюється огляд території та приміщень загального користування для виявлення заборонених предметів. СБУ закликає громадян із розумінням ставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії правоохоронців, мати при собі документи, що посвідчують особу, і дотримуватися режиму комендантської години.

Служба безпеки України наголошує, що у своїй діяльності дотримується принципу законності та конституційної недоторканності прав і свобод громадян.






На правах реклами