Ми у Facebook
12.10.2024, 13:22

Ветеран Спортивного простору "Сила" здобув золото на Strong Spirit's Games

Ветеран з Рівного Володимир Климова, який займається спортивною реабілітацією на базі Спортивного простору Сила здобув перемогу на
Strong Spirit's Games, що відбуваються у Мадриді.
Легендарний розвідник Володимир Климов приймає участь в змаганнях для ветеранів війни під назвою Strong Spirit's Games в рамках Arnold Classic Europe. Стало відомо про те, що легендарний рівнянин здобув золото на змаганнях, де свою силу та витривалість продемонструють військовослужбовці з усього світу.



Це величезне досягнення не тільки для самого ветерана, а для усієї області та країни.



Нагадаємо, що ветеран Володимир Климов проходить спортивну реабілітацію в Спортивному просторі СИЛА під керівництвом Ігоря Головка. Ветеран вдячний засновникам спортивного простору за постійну підтримку.



- Перемога Володимира Климова на "STRONG SPIRIT'S GAMES" - це просто блискучий результат. Адже здобути золото на такого рівня змаганнях - це про велику силу духу та щоденну працю на результат, - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. - Щиро вітаю нашого легендарного Володимира Климова з перемогою та бажаю подальшого успіху. Ми і далі будемо працювати над спортивною реабілітацією наших військових, щоб усе більше було тих героїв, які продовжують спортивну реабілітацію та здобувають нові перемоги для нашої країни.





На правах реклами