Ми у Facebook
12.10.2024, 14:35

Військові капелани з Рівненщини разом із Захисниками та Захисницями на найгарячіших ділянках фронту

Сьогодні, 12 жовтня, День військового капелана.
Офіцер Служби військового капеланства управління ОК «Захід» лейтенант капеланської служби, отець Андрій Палцан переконаний: «Головна зброя і щоденний обов’язок військових капеланів – це молитва за перемогу над ворогом і забезпечення духовно-моральної підтримки захисникам. У наших молитвах ми постійно говоримо «Дякую!». Бо навіть коли віруюча людина проходить найважчі випробування, це треба сприймати з вдячністю за отриманий досвід, який у подальшому зробить кожного ще сильнішим».




Начальник Служби військового капеланства управління оперативного командування Захід підполковник Олександр Копаниця зазначає:




«Військові капелани вкладають до рук наших військовослужбовців наймогутнішу зброю – Віру. Дають людям впевненість та надію. Їхнє щире духовне служіння, підтримує особовий склад у цей дуже нелегкий час».




Переважна більшість військових капеланів та їхніх помічників із підпорядкованих оперативному командуванню «Захід» підрозділів і з’єднань продовжують виконувати свою місію разом із воїнами-побратимами та посестрами на найгарячіших ділянках російсько-українського фронту. І їхній внесок у досягнення неминучої Перемоги над безбожними окупантами –неоціненний.






Про це повідомили з Оперативного командування "Захід".

Фото - Відділу зв’язків з громадськістю управління комунікацій та Служби військового капеланства управління ОК «Захід».





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини