13.10.2024, 20:10
Рецепт гарбузового латте для затишних осінніх вечорів
Осінню особливо загострюється бажання випити чогось пряного та спробувати нові смаки кави. Процес приготування гарно заспокоює та відволікає від тривожних новин.
Тому ми пропонуємо приготувати неймовірно смачне гарбузове латте за перевіреним рецептом.
Необхідні інгредієнти для двох порцій кави:
Газбуз – 50-100 грамів (зважайте на те, наскільки насичену каву ви хочете приготувати),
Кава еспресо – 200 мілілітрів,
Молоко – 200 мілілітрів
Гвоздика сушена – 3 бутони,
Мускатний горіх – дрібка,
Кориця – за бажанням,
Цукор – за смаком.
Приготування:
1. Очистіть шматочок гарбуза від шкірки. Дрібно поріжте гарбуз та поставте його варитися.
2. Приготуйте міцну каву без цукру. Можна зробити це за допомогою турки.
3. Допоки ваша кава та гарбуз готуються, підігрійте молоко, додавши до нього гвоздику, дрібочку мускатного горіха, цукор та, за бажанням, корицю. Коли цукор розтане, а молоко добре нагріється, процідіть його та перелийте у ємність для збивання.
4. Коли гарбуз повністю звариться, злийте воду та додайте його до молока. Гарбуз має бути дуже м’яким, легко перетиратися. Збийте молоко разом з гарбузом блендерною ніжкою. Гарбуз повинен повністю перетертися, на суміші з’явиться густа пінка.
5. Аби кава не тільки смакувала добре, а й виглядала розкішно, налийте в чашки спочатку молочно-гарбузову суміш, а вже потім тоненькою цівочкою (можна через чайну ложку) наливайте каву. Якщо у ємності залишиться піна, вилийте або викладіть її зверху.
6. Безпосередньо перед вживанням змішайте каву з гарбузовим молоком в склянці. Насолоджуйтесь!
Необхідні інгредієнти для двох порцій кави:
Газбуз – 50-100 грамів (зважайте на те, наскільки насичену каву ви хочете приготувати),
Кава еспресо – 200 мілілітрів,
Молоко – 200 мілілітрів
Гвоздика сушена – 3 бутони,
Мускатний горіх – дрібка,
Кориця – за бажанням,
Цукор – за смаком.
Приготування:
1. Очистіть шматочок гарбуза від шкірки. Дрібно поріжте гарбуз та поставте його варитися.
2. Приготуйте міцну каву без цукру. Можна зробити це за допомогою турки.
3. Допоки ваша кава та гарбуз готуються, підігрійте молоко, додавши до нього гвоздику, дрібочку мускатного горіха, цукор та, за бажанням, корицю. Коли цукор розтане, а молоко добре нагріється, процідіть його та перелийте у ємність для збивання.
4. Коли гарбуз повністю звариться, злийте воду та додайте його до молока. Гарбуз має бути дуже м’яким, легко перетиратися. Збийте молоко разом з гарбузом блендерною ніжкою. Гарбуз повинен повністю перетертися, на суміші з’явиться густа пінка.
5. Аби кава не тільки смакувала добре, а й виглядала розкішно, налийте в чашки спочатку молочно-гарбузову суміш, а вже потім тоненькою цівочкою (можна через чайну ложку) наливайте каву. Якщо у ємності залишиться піна, вилийте або викладіть її зверху.
6. Безпосередньо перед вживанням змішайте каву з гарбузовим молоком в склянці. Насолоджуйтесь!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга НауменкоПереглядів: 2103Інші статті рубрики:
Де у Рівному можна безкоштовно потренуватися грати у шахи
Клуб «Шахіст» у Рівненській обласній бібліотеці запрошує до світу шахів.
переглядів: 91
Багатодітні батьки можуть оформити відстрочку через Резерв+
Відсьогодні у Резерв+ запрацювала можливість оформити відстрочку від мобілізації для багатодітних батьків, а саме сімей, що мають троє неповнолітніх дітей у спільному шлюбі.
переглядів: 249
Без зв'язку та електрики: як викликати екстрену допомогу під час відключень
Бувають моменти, коли зв'язок може врятувати життя вам чи вашим близьким.
переглядів: 300
Де в Рівненській громаді знаходяться укриття (+МАПА)
У Рівненській міськраді рівнянам та квасилівчанам нагадали про розташування захисних споруд у нашій громаді.
переглядів: 911
Зміни у графіках: відключення сьогодні не плануються
Сьогодні, 20 листопада, виключати світло не планують.
переглядів: 305