13.10.2024, 20:10
Рецепт гарбузового латте для затишних осінніх вечорів
Осінню особливо загострюється бажання випити чогось пряного та спробувати нові смаки кави. Процес приготування гарно заспокоює та відволікає від тривожних новин.
Тому ми пропонуємо приготувати неймовірно смачне гарбузове латте за перевіреним рецептом.
Необхідні інгредієнти для двох порцій кави:
Газбуз – 50-100 грамів (зважайте на те, наскільки насичену каву ви хочете приготувати),
Кава еспресо – 200 мілілітрів,
Молоко – 200 мілілітрів
Гвоздика сушена – 3 бутони,
Мускатний горіх – дрібка,
Кориця – за бажанням,
Цукор – за смаком.
Приготування:
1. Очистіть шматочок гарбуза від шкірки. Дрібно поріжте гарбуз та поставте його варитися.
2. Приготуйте міцну каву без цукру. Можна зробити це за допомогою турки.
3. Допоки ваша кава та гарбуз готуються, підігрійте молоко, додавши до нього гвоздику, дрібочку мускатного горіха, цукор та, за бажанням, корицю. Коли цукор розтане, а молоко добре нагріється, процідіть його та перелийте у ємність для збивання.
4. Коли гарбуз повністю звариться, злийте воду та додайте його до молока. Гарбуз має бути дуже м’яким, легко перетиратися. Збийте молоко разом з гарбузом блендерною ніжкою. Гарбуз повинен повністю перетертися, на суміші з’явиться густа пінка.
5. Аби кава не тільки смакувала добре, а й виглядала розкішно, налийте в чашки спочатку молочно-гарбузову суміш, а вже потім тоненькою цівочкою (можна через чайну ложку) наливайте каву. Якщо у ємності залишиться піна, вилийте або викладіть її зверху.
6. Безпосередньо перед вживанням змішайте каву з гарбузовим молоком в склянці. Насолоджуйтесь!
Необхідні інгредієнти для двох порцій кави:
Газбуз – 50-100 грамів (зважайте на те, наскільки насичену каву ви хочете приготувати),
Кава еспресо – 200 мілілітрів,
Молоко – 200 мілілітрів
Гвоздика сушена – 3 бутони,
Мускатний горіх – дрібка,
Кориця – за бажанням,
Цукор – за смаком.
Приготування:
1. Очистіть шматочок гарбуза від шкірки. Дрібно поріжте гарбуз та поставте його варитися.
2. Приготуйте міцну каву без цукру. Можна зробити це за допомогою турки.
3. Допоки ваша кава та гарбуз готуються, підігрійте молоко, додавши до нього гвоздику, дрібочку мускатного горіха, цукор та, за бажанням, корицю. Коли цукор розтане, а молоко добре нагріється, процідіть його та перелийте у ємність для збивання.
4. Коли гарбуз повністю звариться, злийте воду та додайте його до молока. Гарбуз має бути дуже м’яким, легко перетиратися. Збийте молоко разом з гарбузом блендерною ніжкою. Гарбуз повинен повністю перетертися, на суміші з’явиться густа пінка.
5. Аби кава не тільки смакувала добре, а й виглядала розкішно, налийте в чашки спочатку молочно-гарбузову суміш, а вже потім тоненькою цівочкою (можна через чайну ложку) наливайте каву. Якщо у ємності залишиться піна, вилийте або викладіть її зверху.
6. Безпосередньо перед вживанням змішайте каву з гарбузовим молоком в склянці. Насолоджуйтесь!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга НауменкоПереглядів: 1635Інші статті рубрики:
Астропрогноз на 14 жовтня: внутрішній голос та важливі рішення
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 74
На Рівненщині зафіксували випадок сказу у домашнього кота
У селі Будераж Мізоцької селищної ради зафіксовано випадок захворювання кота на сказ.
переглядів: 155
Тепер у ЦНАП видаватимуть рішення про припинення права власності на земельну ділянку
Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Рівному оголосив про впровадження нової адміністративної послуги, що стосується земельних прав.
переглядів: 168
Цієї осені Україна востаннє перейде на зимовий час
У ніч з 26 на 27 жовтня 2024 року Україна переведе стрілки годинника з 4:00 на 3:00, таким чином, ми спатимемо на годину довше.
переглядів: 276
Мінлива хмарність та ранковий туман: прогноз погоди на 13 жовтня для Рівненщини
У неділю, 13 жовтня, очікується мінлива хмарність, без істотних опадів.
переглядів: 207