Ми у Facebook
15.10.2024, 16:49

Чому варто інвестувати у нерухомість в Грузії?

Грузія підкорює серця своєю красою, м’яким кліматом, доброзичливими жителями, багатством історії та традицій. Багато хто хоче придбати тут нерухомість, тим паче, що зробити це нескладно — вимоги законодавства до інвестування прості та прозорі. Підібрати відповідний варіант грузинської нерухомості можна на сайті https://deniz-estate.com/ua/. А особливості та переваги такої покупки ми розглянемо в цій статті.

Інвестування в нерухомість Грузії: особливості та переваги

Купуючи житлову нерухомість у Грузії, інвестори можуть розраховувати на такі переваги:

  1. Широкий вибір недорогих квартир і приватних будинків, причому не тільки на околицях, а й у центральній частині міста. Наприклад, у Тбілісі або Батумі можна придбати житло за доступними цінами в найпрестижніших районах, не кажучи вже про передмістя.
  2. Проста і швидка реєстрація права власності на нерухомість — протягом одного дня.
  3. Низькі витрати на обслуговування. Приміром, щомісячні комунальні платежі за апартаменти площею 85 кв. м становлять близько 75 доларів. Сюди входить електроенергія, опалення, кондиціонер, водопостачання, вивезення сміття.
  4. Хороший дохід від здачі в оренду і перепродажу нерухомості. Попит на оренду житла в Грузії стабільно зростає, а за минулі кілька років ціна на оренду підвищилася на 60%. Завдяки популярності цього туристичного напрямку вартість житла зростатиме і в майбутньому. Це забезпечує власникам квартир чудовий прибуток від здачі в оренду та перепродажу.
  5. Зручність купівлі нерухомості. Іноземні громадяни можуть не бути присутніми в Грузії під час оформлення угоди купівлі-продажу. Їм достатньо призначити посередника для реєстрації житла на ім'я нового власника. 

Сприятливі умови для купівлі нерухомості

У Грузії створено всі необхідні умови, щоб купівля нерухомості стала максимально простою і зручною. Громадяни багатьох країн можуть користуватися безвізовим режимом, що передбачає перебування на території Грузії до одного року. Сприятливе податкове середовище також сприяє інвестуванню в нерухомість. Так, податок на придбання житла взагалі відсутній, а податок на володіння становить 1 % від вартості нерухомості на рік.

нерухомість в Грузії

Важливою перевагою грузинської нерухомості є широкий вибір цікавих варіантів у найрізноманітніших місцях. Крім популярних Батумі і Тбілісі, інвестори знаходять підходящі варіанти в Кутаїсі, Гудаурі, Сігнагі, Бакуріані, Мартвілі та багатьох інших містах і районах. Мальовнича природа, розвинена інфраструктура, місцеві визначні пам'ятки і доступні ціни привертають все більше інвестицій у нерухомість Грузії.

Якщо ви плануєте купити житло в сонячній Грузії, скористайтеся допомогою надійного агентства нерухомості та прозондуйте особливості місцевого законодавства. Звертаючись до досвідчених фахівців, ви підвищуєте шанси отримати максимальний прибуток від інвестування.

На правах реклами






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ