Ми у Facebook
17.10.2024, 15:14

У Рівному на Карнаухова горів автомобіль: ймовірних паліїв затримала поліція

Вчора вночі у Рівному на вулиці Миколи Карнаухова невідомі підпалили автомобіль Toyota Yaris, який належить місцевому 66-річному підприємцю. Чоловік викликав на місце події поліцейських та рятувальників.
Завдяки свідченням очевидців, поліцейським вдалося встановити автомобіль, на якому рухалися ймовірні зловмисники. За дві години патрульні спільно з оперативниками Рівненського районного та Головного управлінь поліції виявили авто марки Volvo на вулиці Відінській, а біля нього — двох осіб, які, ймовірно, здійснили підпал. Чоловіків затримали правоохоронці.

"Зловмисниками виявились 30-ти та 33-річний рівняни, які і раніше притягувались до кримінальної відповідальності", — повідомив заступник начальника ГУНП — начальник кримінальної поліції Роман Іващенко.

Під час допиту затримані зізналися, що підпалили автомобіль за гроші. Вони розповіли, що в одному з телеграм-каналів натрапили на оголошення, в якому пропонували 1000 доларів за підпал будь-якого автомобіля. Один із затриманих раніше вже скоїв подібний злочин – підпалив двері квартири військовослужбовця, але обіцяні 25 тисяч гривень не отримав.


Обом зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) ККУ.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ