Ми у Facebook
18.10.2024, 21:14

Новий сезон, нова сцена: Рівненський драмтеатр запрошує на прем'єру

Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр розпочинає новий, 85-й театральний сезон! Урочисте відкриття відбудеться вже цієї суботи, 19 жовтня, з прем'єрою масштабної сімейної саги "Параскева".
Перед початком нового сезону театр підготував для своїх глядачів приємний сюрприз: повністю оновили велику сцену та хол. Тепер відвідувачі зможуть насолоджуватися виставами в ще більш комфортних умовах.

Крім того, з метою зробити театр доступнішим для людей з інвалідністю, було прийнято рішення про облаштування пандусів. Тепер кожен охочий зможе насолодитися виставами, незалежно від своїх фізичних можливостей.

Довідково:
ПАРАСКЕВА
Ольга Мацюпа, Сімейна сага
Параскева - жінка, яка бореться за своє право обирати ким/з ким/де бути і кого любити...
Переживши депортацію 1947 року, Параскева всупереч буремній історії, дитячим травмам, страхам і втратам вчиться любити, йти до своїх мрій і цінувати тих, хто поряд. Це історія про зраду і вигнання, а можливо і про повернення.
Параскева робить вчинок, з яким потім буде змагатись до самої смерті. Чужа серед чужих, чужа серед своїх. Осуд та не прийняття від оточуючих. Зламається чи навпаки стане сильнішою?

Режисер-постановник – Дмитро Леончик
Сценографія – Олена Поліщук
Художник з костюмів – Богдан Поліщук
Музика - Арво Пярта
Музичне оформлення – Дмитро Леончик, Станіслав Лозовський
Балетмейстер – Олександр Віюк
Хормейстр –Жанна Лозовська
Звукорежисер – Богдан Сівак
Художник з освітлення – Віктор Гамов
Помічники режисера – Олександр Лоєвський, Ірина Шестерікова





На правах реклами