Гарбузове лате зі спеціями: рецепт кавового хіта осені
Інгредієнти:
1 еспресо
2 склянки гарячого молока
1/2 склянки води
3 чайні ложки запеченого гарбузового пюре
1 чайна ложка порошку кориці
1 чайна ложка імбирного порошку
1 чайна ложка порошку мускатного горіха
1/4 чайної ложки екстракту ванілі
Як приготувати гарбузове лате?
У каструлю наливаємо воду, варимо 5 хвилин зі спеціями та ванільним екстрактом. Відставте суміш на 15 хвилин, а потім процідіть через ситечко. Таким чином у вас вийде сироп.
Додайте молоко до сиропу та перемішайте до однорідності. Суміш можна підсолодити ванільним цукром або кленовим сиропом. Додайте в рідину гарбузове пюре і перемішайте.
Готову рідину перелийте в склянку з кавою. Зверху прикрасьте збитими вершками, корицею та шоколадом.
Де в Рівненській громаді знаходяться укриття (+МАПА)
У Рівненській міськраді рівнянам та квасилівчанам нагадали про розташування захисних споруд у нашій громаді.
переглядів: 1085
Прогноз магнітних бур: вихідні пройдуть без збурень
Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США оприлюднив прогноз сонячної та геомагнітної активності на 23-24 листопада 2024 року.
переглядів: 105
Яєчня зі шпинатом: швидкий, корисний і смачний сніданок
Записуйте рецепт смачного сніданку, який зробить початок дня смачним і чудовим.
переглядів: 116
Яка вартість євро і долара сьогодні
Національний банк України встановив офіційну вартість валют на суботу, 23 листопада.
переглядів: 115
У Рівному вдосконалено послугу з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів
КАТП 1728 впровадило новий порядок вивезення великогабаритного та ремонтного сміття, який дозволить мешканцям міста комфортно позбутися від непотрібних речей без додаткової оплати.
переглядів: 775