Ми у Facebook
20.10.2024, 07:16

Гарбузове лате зі спеціями: рецепт кавового хіта осені

Лате з гарбузи зі спеціями вже кілька сезонів є кавовим хітом осені. Різноманітні варіанти кави зі спеціями доступні в багатьох кафе. Однак якщо вам не хочеться виходити з дому, ви можете приготувати такий напій не виходячи з дому. Він не тільки підсолодить ваш день, але й ефективно зігріє.
Кава з гарбуза - звучить трохи дивно? Не хвилюйся Секрет оригінального рецепту полягає в спеціальному сиропі з ванілі та гарбузового пюре. Для справжніх любителів солодкого рекомендуємо прикрасити каву збитими вершками та посипати пластівцями білого шоколаду.

Інгредієнти:
1 еспресо
2 склянки гарячого молока
1/2 склянки води
3 чайні ложки запеченого гарбузового пюре
1 чайна ложка порошку кориці
1 чайна ложка імбирного порошку
1 чайна ложка порошку мускатного горіха
1/4 чайної ложки екстракту ванілі

Як приготувати гарбузове лате?
У каструлю наливаємо воду, варимо 5 хвилин зі спеціями та ванільним екстрактом. Відставте суміш на 15 хвилин, а потім процідіть через ситечко. Таким чином у вас вийде сироп.
Додайте молоко до сиропу та перемішайте до однорідності. Суміш можна підсолодити ванільним цукром або кленовим сиропом. Додайте в рідину гарбузове пюре і перемішайте.
Готову рідину перелийте в склянку з кавою. Зверху прикрасьте збитими вершками, корицею та шоколадом.





На правах реклами