Ми у Facebook
20.10.2024, 18:09

«Рівне» здолав «Кривбас» у Луцьку: відео коментарів після матчу


БК «Рівне» здобув третю перемогу в сезоні, обігравши «Кривбас» у матчі регулярного чемпіонату Суперліги Favbet.
Поєдинок у Луцьку завершився з рахунком 69:60 на користь команди Михайла Перевезія.

Команда продовжує демонструвати стабільні результати, зміцнюючи свої позиції в чемпіонаті.

Ключовою в цьому матчі стала перша половина у виконанні Рівного: віце-чемпіони домінували в трисекундній та дозволили супернику набрати до великої перерви лише 16 очок.

Отримавши 22 очки переваги після 20 хвилин гри, рівняни в третій чверті збільшили перевагу до максимальних 27 балів. Кривбасу вдалося скоротити відставання і наприкінці матчу наблизитись до суперника на дистанцію 8 балів, але команда Олександра Ворони занадто багато віддала супернику в першій половині і не змогла оформити повноцінний камбек.

Рівне виграв підбирання (56-38), зокрема в нападі (26-14), набравши 42 очка з трисекундної. Також рівняни мали перевагу за очками другого шансу та отримали більше очок від гравців лави запасних. Кривбас краще зіграв у швидкому нападі, набравши 18 очок у фаст-брейках, але зробив лише 9 результативних передач на команду за весь матч.

MVP гри визнано бігмена Рівного Максима Мочалова, який набрав 15 очок та зробив 8 підбирань, реалізувавши при цьому три триочкових.

Рівне наступний матч Суперліги зіграє 25 жовтня вдома проти Старого Луцька, а Кривбас 24 жовтня в Черкасах протистоятиме Київ-Баскету.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ