Ми у Facebook
20.10.2024, 10:01

Mitsubishi ASX: дизайн і технологічне оснащення

Mitsubishi ASX ー компактний кросовер від японського автовиробника, побудований на базі концепт-кара Concept-cX. Вперше його презентували в автосалоні Франкфурта в 2007 році, а в 2010 відбулася європейська прем’єра моделі.

Повна назва цього автомобіля розшифровується як Active Sport X-over, або кросовер для активної їзди. Саме для першого покоління розробили ексклюзивний колір kawasemi, оригінальний бірюзово-блакитний відтінок. Ознайомитися з Mitsubishi ASX краще можна на сайті офіційного дилера тут https://mitsubishi-arma.com.ua/asx.

Зовнішній вигляд моделі

Цей кросовер зовні видається компактним, проте насправді дуже місткий. Виробник надав йому особливого стилю, в якому присутні нотки міцності та впевненості. Передня та задня частини отримали нове оформлення в стилі Dynamic Shield, до нього додали оригінальних хромованих елементів. Саме так авто отримує «фірмове обличчя» Мітсубісі.

Японська компанія приділила достатньо уваги не тільки зовнішньому вигляду, а й освітленню авто. Для рівномірного розподілення світла та повноцінної видимості на дорозі денні ходові вогні, протитуманки та світлодіодні фари працюють комплексно. Вони не сліплять інших учасників дорожнього руху, тому дбають про безпеку на дорозі.

Автомобіль випускається в різноманітних кольорах, серед них можна вибрати яскраві, наприклад, сонячний оранж або темний каштан. Модель можна придбати з легкосплавними 18-дюймовими дисками, що мають оновлений дизайн. За формою вони нагадують спортивні, крім того, в їхньому дизайні гармонійно поєднуються сірий, чорний та сріблястий кольори.

Рішення для комфорту в інтер’єрі

Всередині авто також багато цікавих доповнень для того, щоб водієві та пасажирам було зручно. Внутрішній простір однаково зручний як для передніх, так і для задніх сидінь. Кожен елемент відповідає японським традиціям ー він практичний, стриманий і лаконічний. Завдяки об’єму багажника 460 л із собою можна взяти скільки завгодно речей.

Для розваг та зв’язку в салоні передбачено мультимедійну систему Mitsubishi Motors. За допомогою системи гучного зв’язку або голосового помічника можна перевірити повідомлення або зателефонувати. Дуже зручно користуватися навігацією ー достатньо задати онлайн-карту, прокласти маршрут та оцінити його.

Мультифункціональне кермо дозволить керувати важливими функціями, не відволікаючись від управління. Для дзвінків можна налаштувати Bluetooth, це робиться шляхом натискання однієї кнопки. Заднє сидіння в салоні розділене за співвідношенням 60:40, тому одну або декілька секцій можна скласти під довгий вантаж, або щоб розширити багажник.

Технології для підтримки та безпеки в дорозі

Одна з основних розробок, яка забезпечить зручне керування ー це система повного привода 4WD. У випадку, якщо авто починає буксувати, вона правильно розподіляє крутний момент між передньою та задньою осями, щоб не втратити його. До цієї системи підключається активний контроль стійкості з розподілом гальмівного зусилля.

Серед ключових рішень для зручного керування варто виділити наступні:

  • сім подушок безпеки. Вони поглинають силу удару у випадку зіткнення та надійно захищають пасажирів без травм. Подушки знаходяться в передні та бічних частинах салону, також є окрема для захисту колін;
  • система ASC (ACTIVE STABILITY CONTROL). Автоматично керує потужністю двигуна та розподіляє гальмівне зусилля по колесах, щоб уникнути заносу через втрату зчеплення на слизькій або вкритій снігом дорозі;
  • HSA (HILL START ASSIST) проти відкочування назад. Ця система буде корисною тоді, коли авто піднімається по крутому схилу. Вона зберігає гальмівне зусилля ще 2 секунди після того, як водій відпускає педаль. Таким чином, машина не буде скочуватися вниз.

В офіційного дилера, компанії «Mitsubishi Арма Моторс Київ», представлені дві різних комплектації цього авто ー INVITE 1.6 MT 2WD та INSTYLE 2.0 CVT 4WD.

ASX ー модель японського кросовера, який стане оптимальним вибором для тих, хто любить подорожувати власним транспортом та не звик у чомусь обмежувати себе.

На правах реклами






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ