Ми у Facebook
26.10.2024, 09:36

Яєчний рол: швидкий та корисний сніданок

Фото: mynizhyn.com.

Пропускати ранкову трапезу небажано, адже саме сніданок забезпечує зарядом енергії та сили на весь день. Однак багато хто відмовляється від нього через брак часу.
Спеціально для таких випадків ми підібрали декілька простих і швидких рецептів, які можна приготувати буквально за кілька хвилин. Серед них — яєчний рол, що стане не лише поживним, а й оригінальним варіантом для вашого сніданку.

Яєчний рол



Скромні, але ситні інгредієнти цього сніданку точно знайдуться у вашому холодильнику. Класичні яєчні страви можна легко урізноманітнити, приготувавши яєчний рол. Така страва не лише швидко готується, а й залишає приємне відчуття ситості надовго.

Інгредієнти:



4 великих курячих яйця;
1 пучок зеленої цибулі;
1 середня морква;
рослинна олія для смаження;
сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування:

Підготуйте начинку: очистіть моркву та натріть її на крупній тертці або наріжте дрібними кубиками. Зелену цибулю подрібніть.

У мисці збийте яйця, додайте сіль, перець та підготовлені овочі.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Вилийте на дно ополоник яєчно-овочевої суміші. Як тільки млинець почне схоплюватися, обережно скрутіть його в рулет, не доходячи до кінця, і відсуньте до краю сковорідки. У вільний простір знову вилийте яєчну суміш і продовжуйте згортати. Повторюйте, доки не закінчиться суміш.

Обсмажте готовий рол з усіх боків, наріжте його і подавайте до столу.

Ситний і смачний сніданок за лічені хвилини готовий!

За повідомленням з mynizhyn.com.

Сімейний сніданок: рецепт корисних оладок з вівсянки. Простий рецепт смачного сніданку.





На правах реклами