Ми у Facebook
26.10.2024, 14:00

У Кубка України з фехтування тепер нові володарі

Фото: dynamo-lviv.com

З 17 по 22 жовтня у Києві пройшов Кубок України з фехтування, який вперше з 2014 року організували у комплексному форматі, об’єднавши змагання у всіх трьох видах зброї в одному місці. Протягом шести днів на доріжках столичного спорткомплексу ЦСК ЗСУ змагалися 345 спортсменів та спортсменок.
У особистих змаганнях Кубка України новими чемпіонами стали Дарія Миронюк (рапіра, жінки), Юрій Цап (шабля, чоловіки), Дар’я Гонцова (шабля, жінки), а також досвідчені Ігор Рейзлін (шпага, чоловіки) та Клод Юнес (рапіра, чоловіки), які знову підкорили вершину п’єдесталу. Джоан Фейбі Бежура захистила свій чемпіонський титул у шпазі серед жінок.


Фото Дмитра Путінцева, t.me/uafencing
Фото Дмитра Путінцева, t.me/uafencing


У командних змаганнях тріумфували представники ЦСК ЗСУ в жіночій та чоловічій рапірі й жіночій шаблі. Збірна Львова здобула перемогу серед шпажисток, команда Школи вищої спортивної майстерності м. Харків стала першою серед шпажистів, а збірна Миколаєва — кращою у чоловічій шаблі.

Командні переможці були нагороджені перехідними кубками, виготовленими на замовлення Федерації фехтування України ювелірним Домом «Lobortas». На кубках буде вигравійовано імена чемпіонів та рік їх перемоги.

За повідомленням з Офіційного Telegram-каналу Федерації фехтування України.

Нагадаємо, українські шаблістки - олімпійські чемпіонки! Другу медаль поспіль здобула українська рапіристка





На правах реклами