Куди дівати гарячу олію після смаження
Фахівці пропонують два рішення. Якщо залишилося небагато олії, достатньо дати сковороді охолонути, після чого ретельно протерти її паперовим рушником, замість миття. Цей метод підходить як для чавунного посуду, так і для сковорідок з антипригарним покриттям.
Якщо ж олії було багато, краще скористатися непотрібною ємністю, наприклад, пластиковою пляшкою. Після того, як олія повністю охолоне, її можна перелити у цю тару, щільно закрити і викинути у сміттєвий контейнер.
Згодом посуд можна вимити або застосувати метод очищення з першого пункту.
Як правильна треба зберігати моркву.Як замаринувати білі гриби на зиму

Податкові послуги стали доступні у застосунку "Дія"

Відтепер більшість податкових питань можна вирішити онлайн — без черг, паперової тяганини та візитів до установ. Завдяки порталу та мобільному застосунку "Дія" державні сервіси стали ще доступнішими та зручнішими.
переглядів: 261
Як приготувати мед із кульбаб: найсмачніший рецепт

Кульбабовий мед — це справжній скарб весни. Він має приємний золотистий колір, ніжний аромат та корисні властивості.
переглядів: 318
Що посадити в кінці квітня: сприятливі дати за місячним календарем

Квітень – ключовий місяць для садівників і городників. Саме у цей час висівають і висаджують основні культури, тому важливо орієнтуватися на місячний посівний календар, щоб досягти кращого врожаю.
переглядів: 408
Фестиваль тюльпанів "Волинська Голландія": скільки коштують квитки

Популярний квітковий фестиваль "Волинська Голландія" стартував цієї пятниці, 25 квітня. На квіткове поле можна зайти й безкоштовно, але для певних категорій осіб.
переглядів: 1083
Чи потрібно нести паску та крашанки на кладовище у Провідну неділю

Провідна неділя, або Радониця, — особливий день у православній традиції, коли віряни відвідують кладовища, щоб вшанувати пам'ять померлих родичів.
переглядів: 1083