Ми у Facebook
20.11.2024, 08:17

Омлет із тушкованими овочами: простий рецепт на кожен день

Фото: zaxid.net

Цей рецепт дозволить вам без особливих клопотів приготувати смачний сніданок.
Інгредієнти:

Яйця — 2-3 шт.
Твердий сир — 45 г
Помідор — 1 великий або 2 менші
Ріпчаста цибуля — 1 велика
Сметана — 1 ст. л. з гіркою
Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) — за смаком
Сіль — дрібка
Спосіб приготування:

Омлет краще готувати в невеликій глибокій сковороді. На розігріту поверхню додаємо трохи олії і розподіляємо її пензликом. Викладаємо нарізану кільцями цибулю. Цибуля повинна тушкуватися, а не смажитися, тому зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою. Через 2-3 хвилини перевертаємо її на інший бік і додаємо порізані кружальцями помідори. Після нагрівання можна зняти шкірку виделкою або заздалегідь очистити помідори, помістивши їх на хвилину в гарячу воду.

На підготовлені овочі виливаємо збиті з дрібкою солі та сметаною яйця, зверху посипаємо тертим сиром. Закриваємо кришкою і залишаємо на кілька хвилин до готовності. Перед подачею страву прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню.

Смачного!

За повідомленням з zaxid.net.

Секретний інгридієнт, який зробить котлети смачнішими.





На правах реклами