Ліки від холоду: 8 рецептів глінтвейну
Яблучний на білому вині
Інгредієнти на 1 порцію: біле напівсолодке вино 110 мл, яблучний сік 80 мл, лимон 1 скибочка, мед 10 г, гвоздика та кориця на смак, яблуко 2 скибочки.

Біле вино і яблучний сік змішуємо в каструльці, ставимо на вогонь, кладемо нарізану кубиками одну скибочку яблука, скибочку лимона, мед і гвоздику. Нагріваємо, не даючи закипіти. Знімаємо з вогню, прикрашаємо свіжим яблуком, посипаємо корицею і подаємо.
Цитрусовий на червоному вині
Інгредієнти на 1 порцію: червоне сухе вино 120 мл, мед 10 г, лимон 1 скибочка, яблуко 1 скибочка, апельсин 2 скибочки, кориця та гвоздика на смак.

У червоне вино додаємо мед, нарізані шматочками лимон, апельсин і яблуко, а також корицю і гвоздику. Ставимо на вогонь, нагріваємо, не доводячи до кипіння. При подачі прикрашаємо скибочкою апельсина.
З портвейну
Інгредієнти на 1 порцію: портвейн 100 мл, цукор 1 ч. л., лимон 1 скибочка, мускатний горіх за смаком.
Лимон нарізаємо, кладемо в портвейн, туди ж додаємо цукор. Ставимо на вогонь і нагріваємо, не доводячи до кипіння. Перед подачею доливаємо трохи гарячої води (1-3 чайні ложки), посипаємо тертим мускатним горіхом.
З ківі та груші
Інгредієнти на 1 порцію: біле напівсолодке вино 150 мл, ківі 15 г, груша 15 г, кориця та гвоздика на смак, мед або цукор 10 г.

Нарізаємо кубиками ківі і грушу, заливаємо білим вином. Додаємо корицю, гвоздику і мед або цукор (в даному випадку можна покласти і його, хоча зазвичай краще мед). Ставимо на вогонь і підігріваємо, не доводячи до кипіння. Прикрашаємо шкіркою груші.

Як боротися з яблуневою плодожеркою: найефективніші методи захисту саду

Яблунева плодожерка – один із найнебезпечніших шкідників плодових культур. Крім яблуні та груші, пошкоджує плоди сливи, аличі, абрикоса, черешні, персика і деяких інших культур, але найбільшої шкоди завдає в насадженнях яблуні.
переглядів: 39
Ви робите це неправильно: як потрібно міряти тиск?

Лікарі розповіли про три найчастіших помилки пацієнтів при вимірюванні артеріального тиску.
переглядів: 352
Сніданок за 10 хвилин: готуємо яєчню за французьким рецептом

Цікавий варіант приготування звичної яєчні.
переглядів: 904
14 травня: яке сьогодні свято та хто відзначає день ангела

Сьогодні православні християни в Україні за новим стилем вшановують пам'ять святого мученика, провидця і чудотворця Ісидора.
переглядів: 426
Банківські кредити готівкою: швидко, зручно, вигідно

Отримати гроші на будь-які потреби сьогодні можна буквально за лічені хвилини завдяки готівковим кредитам від банків. Це зручний фінансовий інструмент для вирішення побутових питань, здійснення великих покупок, покриття медичних витрат чи планування подорожей.
переглядів: 672