Ми у Facebook
14.11.2013, 15:30

Вперше у Рівному відбудеться "Фестиваль м’яса і вина" [+Фото]

У п’ятницю, 15 листопада, у Рівному вперше відбудеться цікава подія - „Фестиваль м’яса і вина”. Організатори, ресторан Sky Bar Manhattan та тренінгова компанія Guru center, обіцяють, що свято стане постійним.
Фестиваль триватиме з 15 по 25 листопада. Кожен охочий упродовж цього часу матиме можливість спробувати декілька видів стейків з органічної яловичини та насолодитися чилійськими винами. У програму свята також входить дегустація вина, яка відбудеться 16 листопада, та світський раут, який і завершить не зовсім типову для Рівного подію.

Гостями „Фестивалю м’яса і вина” будуть відомий музикант Борис Саволделлі, учасник популярного проекту „Майстер шеф” Георгій Хучуа та DJ Violin разом із Андрієм Сачевим, котрі поєднають електронну музику та класичну скрипку.





Директор Sky Bar Manhattan Оксана Названова розповіла, що саме чекає відвідувачів фестивалю, окрім розважальної програми.

- Стейки, які готуються у нас із телячого м’яса, порадують багатьох гостей. Перед смаженням їх відповідним чином готують, надають додаткової ароматності, соковитості та пікантності. Їх буде представлено в чотирьох видах прожарки. Вино, яке ми запропонуємо, буде чилійське - Corinto cabernet sauvignon. Воно має аромат червоних ягід, вишні, сливи і присмак естрагону та чорного перцю, а також ледь помітний відтінок тютюну і ванілі, - розповідає Оксана Названова. - Для цього вина ягоди очищаються від лози та ретельно давляться. Для витримки кольору й аромату застосовується мацерація при низькій температурі, тобто, тривала взаємодія бродячого сусла з мезгою, що використовується при виробництві червоних вин. Завдяки процесу мацерації, зі шкірки та кісточок винограду у вино переходять екстрактивні й ароматичні сполуки, а також полісахариди та мінеральні речовини.

Директор „Sky Bar Manhattan” Оксана Названова
Директор „Sky Bar Manhattan” Оксана Названова


Своїми думками поділилася й власниця тренінгової компанії Guru center, співорганізатор „Фестивалю м’яса і вина” Ірена Слута.

- Ця подія для мене - надзвичайна приємність, адже я розумію, що люди, котрі схильні впевнено йти по життю, приналежні до успішного прошарку суспільства, неодмінно оберуть можливість насолоди. І цей факт мене надихає, адже насолода, як на мене, це те, чого варто прагнути в усіх вимірах свого життя. Ми плануємо проводити це свято два рази на рік, восени та навесні.

Власниця тренінгової компанії „Guru center” Ірена Слута
Власниця тренінгової компанії „Guru center” Ірена Слута


До речі, аби потрапити на фестиваль, потрібно придбати квиток, який коштує 90 грн. Кількість учасників буде обмеженою.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ