Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:28 | На ТРК "Рівне 1" нагородили переможців конкурсу "Народне відео" [+ВІДЕО]

Конкурс аматорських відеороликів "Народне відео" завершився днями на телеканалі "Рівне 1". Упродовж кількох місяців на сайті телеканалу розміщували відеоролики, відзняті глядачами Першого місцевого. Нарешті, журі визначило трьох переможців. Ними стали Дмитро Максимчук з роликами про Рівне та про випускний, Олександр Лапюк з роликом про Рівненський зоопарк та Александр Мельник з роликом про Костопіль.
Переможцям влаштували невеличку екскурсію телеканалом і подарували пам'ятні призи. А вже невдовзі на сайті телеканалу "Рівне 1" www.rivne1.tv стартує новий конкурс аматорського відео.
- Залучення матеріалу від користувачів - читачів, глядачів, відвідувачів сайтів - це світова тенденція в розвитку ЗМІ й ми намагаємось враховувати передовий досвід колег та самі працювати в цьому напрямку, - зазначив, вітаючи переможців, заступник директора з інформаційної політики ТРК "Рівне 1" Віталій Голубєв. - Поки що ми тільки вчимося, але поступово така робота набиратиме обертів, бо альтернативи їй немає. Сьогодні чимало людей хочуть бути не просто споживачами інформації, а й учасниками процесу її створення, і ми постійно шукаємо механізми, які дозволяли б нашим користувачам робити це.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини