Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:39 | Фракція БЮТ в облраді має нового депутата

Обласна ТВК визнала депутатом обласної ради від БЮТ Олександра Дмитрука, він замінив Валерія Богуцького, відкликаного з числа депутатів рішенням ради блоку. Відповідне рішення члени ТВК ухвалили півгодини тому на своєму засіданні.
Члени комісії зібралися сьогодні аби розглянути звернення обласної організацію БЮТ, щодо припинення депутатських повноважень Валерія Богуцького. Останній вийшов з лав ВО “Батьківщина” та очолив обласну організацію Єдиного центру. Щоправда заяви на вихід із фракції в обласній раді він не писав. Однак колишні однопартійці виключили його з фракції самі.
Валерій Богуцький заявив, що блок не мав підстав для його відкликання. Та повідомив, що оскаржуватиме дії блоку та ТВК у суді.
Лідер фракції БЮТ в облраді Микола Кучерук закликав членів комісії діяти згідно з законом, а не визначати рівень законності рішення ради блоку.
Зрештою члени комісії підтримали більшістю голосів визнання депутатом обласної ради від БЮТ Олександра Дмитрука (№ 32 у виборчому списку). Йому вручили підбірку нормативних документів, які регламентують діяльність депутата обласної ради.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини