Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:51 | Мешканцям Квасилова не вистачає маршруток

Мешканці смт Квасилів (Рівненський р-н) знову звертаються до обласної влади з проханням покращити якість автотранспортного обслуговування на маршруті „Рівне ПВА „Залізничний” – Квасилів” у будні дні з 7 до 9 години ранку із селища до Рівного та з 17 до 19 години вечора з Рівного до Квасилова.
Про це повідомили з РОГО “КВУ”.
Восени 2007 року мешканці Квасилова вже звертались до влади з таким проханням. В результаті на цей маршрут було залучено три додаткових автобуси та змінено графіки руху, що дещо покращило автотранспортне сполучення між селищем та обласним центром.
Однак, така ситуація тривала недовго. Оскільки договори з перевізниками на перевезення пасажирів додатково залученими транспортними засобами були укладені лише на п’ять місяців (з грудня 2007 року по квітень 2008 року включно), то з травня якість автотранспортного обслуговування жителів Квасилова в години „пік” знову погіршилась.
Тому, зібравши понад 90 підписів, за підтримки РОГО „Комітет виборців України”, мешканці звертаються до обласної влади з проханням покращити якість перевезень на напрямках Рівне-Квасилів та Квасилів-Рівне.
Громадяни просять, щоб кількість оборотних рейсів, які здійснюються на цьому маршруті, і самих транспортних засобів в години „пік” була збільшена відповідно до реально існуючого пасажиропотоку та на триваліший проміжок часу, а не на декілька місяців, як було зроблено минулого разу. Крім того, люди просять компетентні органи перевірити дотримання перевізниками законодавства про захист прав споживачів та про автомобільний транспорт.
Юристи КВУ підготували відповідний лист до Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Рівненської облдержадміністрації, – повідомив голова правління РОГО „Комітет виборців України” Олексій Горецький.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини