Ми у Facebook
26.11.2013, 14:57

Обов'язково купіть зимову сумку!

Модниці нашого міста вже передчувають зустріч нового сезону - зими. Зрозуміло, що вони не забули про новітні бренди щодо гардеробу, і, природно, про аксесуари. Одним з них є зимова сумка, яка давно зайняла своє місце поряд з верхнім одягом, взуттям, головними уборами, рукавичками, шарфами для морозних днів.
Яка ж зимова сумка актуальна взимку 2013-2014 року?

Продовжуємо носити хутряні моделі, але більш яскраві та насичені. Це винний колір, контрастні смужки.

Клатчі та вечірні сумочки також одягли шубки з довгим або різної довжини ворсом. Модними будуть прямокутні та квадратні варіанти з укороченими ручками і тільки однією хутряною стороною. Фаворити цієї зими - перли і намиста - будуть декорувати клатчі.





Наймодніші жіночі пальта сезону осінь-зима 2013-2014 [+Фото]

Новий рік прикрасять невеликі плетені сумки з вишитими квітами, моделі з гіпюру, мережива, гобелена. Повертаються з минулого сумки форми циліндра і барильця з численними кишенями та відділеннями.





Рік Змії вже закінчується, але ще диктує свої тенденції для зимової сумки - поєднання оксамиту з вибитою або гладкою шкірою. Текстиль і замша залишаються доречними в цьому сезоні.



Здивують прихильниць етномоделі середніх габаритів з дерев'яними, плетеними або імітуючими дерево ручками. Хіти сезону - сумки Tote bag і Satchel bal. Перші нагадують прикрашену бахромою, ланцюжками, пряжками торбинку. Сумки Speedy виготовлені з блискучих матеріалів, що тільки додає їм популярності серед покупців.



Які рукавички зігріють рівнянок цієї зими

Колірна гама майбутньої зими залишає традиційні білий, сірий і чорний кольори, поєднання коричневого і бежевого.





Любителькам художніх надмірностей буде з чого вибрати, а саме: червоний, зелений, фіолетовий, жовтий, синій електрик. Не йдуть в буття геометрія, анімалістика, вишивка, блискавки, ланцюжки.





Обов'язково загляньте, любі панянки, у відділи сумок - там вже очікують потрапити вам у руки нові моделі зими 2013-2014.

Осінні аксесуари 2013: чим доповнити модний образ?

Посмішка дня

Продавець модного бутика:
- Обов'язково придбайте цю сукню - це ж останній крик моди!

Пані у відповідь:
- Боюся, що це буде останній крик мого чоловіка!





На правах реклами