Ми у Facebook
26.07.2010, 09:21

Молоді бейсболісти з Рівного боротимуться за європейське "золото"

Із 17 до 22 серпня у чеському місті Брно відбудеться Чемпіонат Європи з бейсболу серед молодіжних команд (U-21). До складу збірної України на цей турнір увійшли й четверо рівнян.
Іван Скринський, Костянтин Остапчук, Станіслав Сидорук та Олександр Вознюк захищатимуть честь України на цьому престижному турнірі. Усі хлопці є гравцями рівненського бейсбольного клубу "Західний вогонь".

Виклик до збірної наші бейсболісти отримали після того, як здобули бронзові нагороди Чемпіонату України серед молодіжних команд, що відбувся з 6 до 8 липня у Кіровограді. У цих змаганнях команда Рівненщини переграла збірну Чернівецької області (16:1), команду Криму (4:2) та двічі зазнала поразки від першої та другої команд Кіровоградщини (1:22 та 1:4). У підсумку – 6 набраних очок і третє місце. Варто зазначити, що найкращим захисником турніру було визнано рівнянина Івана Скринського.

На європейській першості суперниками нашої команди будуть збірні Чехії, Франції, Італії, Росії та Словаччини. Усі учасники проведуть по одній грі з кожним суперником. Дві команди, що наберуть найбільшу кількість очок, змагатимуться у фіналі.

Календар ігор збірної України на Чемпіонаті Європи:

17 серпня Україна – Італія
18 серпня Франція – Україна
19 серпня Росія – Україна
20 серпня Україна – Словаччина
21 серпня Чехія – Україна
22 серпня фінал





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ