Ми у Facebook
30.08.2010, 14:02

Голландці призначили Рівненщину відповідальною за три області

Дирекція програми PUM Netherlands Senior Experts надала керівнику Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку Юрію Трачуку статус уповноваженого представника Програми PUM в Україні. Водночас область відповідатиме за впровадження програми у Волинській та Тернопільській областях.
Співкоординатор Програми в Україні Еверт Гооверх (Королівство Нідерланди) зазначив, що "визначення уповноваженої особи в Рівному пов’язане з успішною співпрацею Програми з Рівненським центром Держінвестицій – станом на ІІ півріччя ц.р. Рівненщина стала лідером з реалізації проектів розвитку бізнесу за участі голландських експертів (подавши 7 проектних заявок) і виробила з-поміж інших областей право мати уповноваженого представника PUM".

Коментуючи цю подію, Юрій Трачук заявив: "Надання статусу "уповноважений представник PUM в Україні" свідчить про високу довіру та визнання урядовою програмою Королівства Нідерландів колективу нашого центру. Щодо надання територіального статусу відразу на три області, хочу зазначити, що це не помилка, а результат впровадження Концепції сталого розвитку області "Західна брама", згідно з якою Рівне має стати діловим західноукраїнським центром – саме це ключове рішення надало нам наснаги у здобутті міжобласного розширення сфери повноважень".

Відтепер заявники цих трьох західноукраїнських областей матимуть змогу отримати безоплатно всю методичну підтримку та якісний супровід своїх програм розвитку бізнесу (включно із послугами з перекладу необхідної документації) висококваліфікованими міжнародними експертами безпосередньо у Рівненському РЦІР (майдан Просвіти, 2 місто Рівне, 33028; тел./факс 0362 695-375, info@intelpro.ua, www.intelpro.ua).

Довідка: PUM Netherlands Senior Experts (https://www.pum.nl/) - найбільше консалтингове агентство Королівства Нідерландів, яке залучає висококваліфікованих експертів широкого діапазону галузей для підтримки розвитку малого та середнього бізнесу в усьому світі, та в Україні зокрема. Фінансування та підтримка здійснюється урядом Нідерландів та організацією роботодавців NVO/NCW.

Експертна база PUM Netherlands Senior Experts налічує більше 4 000 експертів у більш ніж 27 галузях, котрі здійснюють близько 2 000 проектів у рік.

Окрім короткострокових проектів "на місці", популярністю користуються повторні проекти на одному й тому ж самому підприємстві - кількість та характер яких визначається виключно потребами клієнта. Програма PUM передбачає також Business Link Program – бізнес – стажування, орієнтоване на налагодження партнерських стосунків між українськими та нідерландськими фірмами для співпраці та виконання спільних проектів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ